Saját Otthon Projekt

Pikk-pakk Halloween dekoráció a gyerekszobába papír poharakból és tányérokból

Pikk-pakk Halloween dekoráció a gyerekszobába papír poharakból és tányérokból

2020. 10. 02. Diamia8

A héten a kislányom nem ment iskolába, mert torokfájással bajlódott, amit a szokásos módon én is elkaptam. Szerettem volna picit felvidítani és hirtelen ötlettől vezérelve a szellemes papír poharakból és tányérokból körülbelül 10 perc alatt feldobtuk a szobáját.

A poharakból egy elemes égősor segítségével lámpások lettek. A tányérok pedig kis alakítás után sima szellemekké lényegültek át. 

Szerencsére augusztusban, amikor megláttam ezeket a helyes szellemeket, akkor megvettem hozzájuk a nagyméretű lufit is. Így az is most felkerült a galériaágy alá.

Természetesen a kislányom nagyon lelkesen segített is a dekorálásban és örül, hogy megleptem ezzel a szuper kis dekorációval! Ugye, hogy milyen egyszerű?

20200929_150018.jpg

20200929_145949.jpg

20200929_145955.jpg

A szemfülesek pedig felfedezhetik az ágyon a tavaly készült kis tököket. A leírásuk a képre kattintva érhető el.

textil_tok01_1.jpg

 

Hozzávalók pedig itt találhatóak, de egy olló még pluszban kell, hogy a poharakat ki tudjuk lyukasztani. A cuki hozzávalók egyébként a Kikből vannak:

20200928_172647.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3316221146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása