Saját Otthon Projekt

Merész kezdet jellemzi a 2021-es évet a Dulux szerint

Merész kezdet jellemzi a 2021-es évet a Dulux szerint

2020. 10. 30. Diamia8

Nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal az érzéssel, hogy ez az év ez egyik legrosszabb volt. Nem is nagyon emlékszem rosszabbra... Egyébként lehet, hogy volt, csak az idő mindent megszépít!

Hasonló következtetésre juthattak a Dulux háza táján is, mert az 2021-es Év színének a "Merész kezdet" fantázianevet adták, amely egy földes, stabilitást sugárzó árnyalat.

brave-ground-dulux-colour-year-2021-eclectic-trends-1-2048x1367-1.jpg

Elismert, válogatott szakértők a globális tapasztalatok és trendek alapján minden évben kiválasztják az Év színét, amely az adott év hangulatát és állapotát tükrözi. Bizonytalan időkben könnyen érezhetjük azt, hogy kilátástalan a jövő. Ezért 2021-ben szükségünk van valamire, ami bátorságot és egy biztos alapot ad a stabil jövő kiépítéséhez.

A múltból erőt és tapasztalatot merítve, közösen kell elindulnunk lépésről-lépésre egy új, jobb jövő  irányába. Ehhez pedig elengedhetetlen az egymásba vetett bizalom, az önkifejezés, a múlt értékeinek őrzése és Földünk szeretete.

 A “Merész kezdet” és 4 kiegészítő palettája tökéletesen használható arra, hogy kapcsolódjunk önmagunkkal és a világgal - hogy összefogjunk, és közösen merjünk bátrak lenni, és kialakítsunk egy olyan világot, amilyenben mindig is élni szerettünk volna. 

#1 Az Időtlen paletta

Kiegyensúlyozott és nyitott, hagyományőrző, de mégis modern. Egy olyan paletta, amely összekapcsolja a múltat, a jelent, és a jövőt. Kortárs és hagyományos árnyalatok gyűjteménye, melyek egyensúlyban vannak a Merész
kezdettel, így energikus, de mégsem harsány vagy domináns hatást keltenek. 

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-timeless-colors-palette-inspiration-global-183p.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-timeless-colors-kitchen-inspiration-global-91p.jpg

dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-timeless-colors-livingroom-inspiration-global-85p.jpg

#2 A Bizalom paletta

Meleg, barátságos és hívogató – így foglalhatók három szóban össze a Bizalom paletta természetes árnyalatai. A Merész Kezdet köré épülő földárnyalatokkal gazdagított válogatás kiváló ötleteket adhat arra, hogyan alakítsuk át az otthonunkat a befogadás színterévé.

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-trust-colors-palette-inspiration-global-182p.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-trust-colors-livingroom-inspiration-global-73p.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-trust-colors-kitchen-inspiration-global-81p.jpg

#3 Az Föld paletta

Mindannyiunk otthona, a kék bolygóként is emlegetett Föld, ezért nem véletlen, hogy ebben a palettában a Merész Kezdet kék és zöldes árnyalatok társaságában jelenik meg. Ez a gyűjtemény a természetet tükrözi, azt az ősi természeti világot ahonnan az ember is származik.

Amellett, hogy saját gyökereinkhez visz minket vissza, a külvilágot is beengedi, és segít az embert újra összekapcsolni a földdel.

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-world-colors-livingroom-inspiration-global-109p.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-world-colors-_kitchen-inspiration-global-9.jpg

#4 A Kifejező paletta

Feltűnő, büszke, hangos – szeretne látni és látva lenni. A Kifejező paletta nem próbálja bújtatni a valóságot merész piros és rózsaszín árnyalataival. Önkifejezésre és öntudatosságra ösztönöz minket, a Merész Kezdet
stabilitása mellett ez a gyűjtemény vitalitást, energiát és személyiséget hoz életterünkbe.

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-expressive-colors-palette-inspiration-global-181p.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-expressive-colors-livingroom-inspiration-global-26.jpg

newsroom-dulux-colour-futures-colour-of-the-year-2021-expressive-colors-kitchen-inspiration-global-21.jpg

További információk: www.dulux.hu 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3816264834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása