Saját Otthon Projekt

Új hangulatot kapott a helyiség, amit nem szoktunk dekorálni

Új hangulatot kapott a helyiség, amit nem szoktunk dekorálni

2020. 11. 22. Diamia8

Tapasztalataim szerint a mellékhelyiség az, amiről annyira nem nagyon illik beszélni. Mellesleg megjegyezném, hogy a miénk pont olyan, amiről biztosan senki sem áradozna órákat. Mentségére legyen mondva, hogy legalább nem olyan borzalmasan csúnya kék csempét kapott, mint a fürdőszoba.

Ugyanis pár helyiséghez beköltözés előtt nem nyúltunk hozzá és tartogattuk a felújításukat a második felvonásra. Természetesen mindenhol kifestettünk és a fürdő kapott egy új kádat, mert az vállalhatatlan volt. Viszont minden más maradt az eredeti.

Egyébként a WC-vel csak annyi a bajom, hogy annyira unalmas, hogy már siralmas. Valahogy nincs jó kisugárzása és ez zavar. Az elején éppen ezért különféle vicces képeket nyomtattam ki és ragasztottam fel ilyen kétoldalas poszterragasztóval a csempére. Természetesen az nem éppen egy tartós megoldás, mert takarításkor gondot okoz a csempe tisztítása, de egyébként a vendég gyerekek is előszeretettel szedték le a posztereket a helyükről. 

Éppen ezért jó ideje szinte teljesen csupaszon árválkodott a legkisebb helyiségünk. A probléma megoldására még a nyár előtt beszereztem nagyon jutányos áron egy sötétkék színű fémpolcot, ami egészen az ősz kezdetéig várta a sorsát. Az volt a tervem, hogy a polc megoldja a tárolási problémáim és feldobja a sivár külsőt. Utáltam, hogy a tisztítószerek és egyéb kiegészítők az ablakban tömörülnek. Ez még jobban erősítette a negatív érzéseimet a helyiséggel kapcsolatosan.

A polc önmagában nem lett volna elég, mert egy kis életet szerettem volna belé lehelni. Így jöhettek a buszok, ásványok és poszterek a tárolókosarak mellé. Találtam egy Chill feliratú akasztót is, amit kartonjával együtt ragasztottam a tartály fölé. Igazi növényekkel is megpróbálkozom, mert végül is teljesen mindegy, hogy a WC-ben vagy a nappaliban lehelik ki lelküket... :D

Most már kicsit jobb a hangulat, sokat számít a dekoráció. Más változást már nem tervezek, mert ha egyszer lesz kedvünk a felújításnak nekiállni, akkor biztosan más lesz a dizájn! 

20201006_103237.jpg

20201006_103244.jpg

20201006_103301.jpg

20201006_103253.jpg

20201006_103249.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6816293462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása