Saját Otthon Projekt

Kedvenc karácsonyi zokni a karácsonyfán kezd új életet

Kedvenc karácsonyi zokni a karácsonyfán kezd új életet

2020. 12. 09. Diamia8

Tavaly kaptam egy cukorpálcikás zoknit, de sajnos nem bírta 1 évnél tovább. Ugyanis a sarkán és a lábujjaknál az anyag nagyon elvékonyodott és már majdnem kilyukadt. Igazából ez volt a kedvenc zoknim és nehezen váltam volna meg tőle.

Hirtelen ötlettől vezérelve eldöntöttem, hogy ebből is karácsonyfadíszt fogok készíteni. Maximum, ha nem mutat, akkor megy a kukába. Egy próbát mindenképpen megér!

Elő is kerestem a kísérletezésre félretett műanyag díszeinket és a tavaly beszerzett akasztókat. Próbálgattam a mintát, hogy hol mutat jobban és végül egy kisebb és egy nagyobb gömböt készítettem a zoknimból:

20201103_115407.jpg

20201103_115320.jpg

Hozzávalók:

  • régi zoknik
  • akasztós kupak
  • ragasztópisztoly
  • műanyag díszek
  • olló

20201101_195741.jpg

Elkészítése:

#1 - Igazgassuk bele a zokniba a díszt és találjuk meg azt a helyet, ahol a minta a legjobban mutat. Utána vágjuk le a zoknit:

20201101_200254.jpg

#3 - Csavarjuk szépen a maradék anyagot össze, majd próbáljuk rá a kupakot. Ha jól mutat, akkor a kupakba tegyünk ragasztót a pisztoly segítségével, majd gyorsan nyomjuk ugyanúgy rá az anyagra. Várjunk vele, amíg kihűl és megköt a ragasztó. Utána már készen is vagyunk:

20201103_115401.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8116320154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása