Saját Otthon Projekt

Ikea hack/ Grönö lámpa – Csináld magad!

Ikea hack/ Grönö lámpa – Csináld magad!

2011. 12. 19. Diamia8

Még december elején 1 napig akciós volt a Grönö lámpa és az egyik barátnőm beugrott 2 db-ot venni, hogy el tudjam készíteni ezt az ötletet. Hát természetesen akkor már nem volt belőle, de ez nem térített el az eredeti tervemtől és múlt pénteken szert tettem 3 darabra: egyet megcsinálok magunknak, egyet a barátnőmnek és az utolsó legyen még meglepetés! :D

A mi lámpánk ugyanolyan anyagból készült el, mint amilyen a sötétítő függöny, a falikép és a díszpárnák lesznek. Kicsit játékosabbá szeretnénk tenni a lakást, mert szinte minden egyszínű.
 
IMG_3050
 
IMG_3057
 
Hozzávalók:
  • Ikea Grönö lámpa
  • papír vagy szövet, amivel bevonjuk
  • dekupázs- vagy hobbyragasztó
  • olló
  • ecset
  • cellux
Kivágunk a lámpa méreténél kicsit nagyobb darabot a szövetből. Celluxszal rögzítjük, hogy amíg megköt a ragasztó, el ne csússzon a helyéről.
 
Ragasztózás előtt:
 
Itt még nem száradt meg a ragasztó:
 
Amikor a már végig ragasztózott három oldal megszárad, akkor lebontjuk a celluxot és az utolsó oldalt is bekenjük.
 
Így néz ki egy másik szögből, működés közben:
 
 
Ma beszerzek bordó csomagolópapírt és elkészítem a barátnőm lámpáját. Szerintem papírral egyszerűbb bevonni, de ma este ezt az állításomat le is tesztelem. Aki kíváncsi rá, az a holnapi posztban meg is nézheti a végeredményt!
 
Az eredeti ötletet itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr213475049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása