Saját Otthon Projekt

Must have: Mágneses tapéta

Must have: Mágneses tapéta

2014. 03. 24. Diamia8

Nemrégiben eldöntöttük, hogy még nem festetünk. Valahogy nincs kedvünk ismét szétbombázni a lakást, pedig a kislányom "áldásos" közreműködése igencsak sikeresnek mondható az előszobában.

Pont a fürdő oldali fal a sötét és a koszos kis mancsaival a villanykacsoló környékét teljesen leamortizálta. Megpróbálom majd ismét lemosni, de a mosható falunk valójában csúnyább lesz mosás hatására... Ne vegyetek mosható festéket, mert átverés!

Ha azonban jövőre rászánjuk magunkat, akkor a fürdő melletti üres falfelületre egy állatos mágneses tapétát fogok felrakatni. A kislányommal még komoly vitáink vannak, hogy melyik állat legyen. Neki a zsiráf és a zebra tetszik. Nekem a nyúl és a zsiráf... Szerintetek?

1. Versenyző: a zsiráf

 150

2. Versenyző: a zebra

93

92

3. Versenyző: a nyúl

31

Ráadásként adnak hozzá 5 darab fekete mágnest is:

50

45

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7412572675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása