Saját Otthon Projekt

Nem tetszik a színe? Bátran fesd át!

Nem tetszik a színe? Bátran fesd át!

2016. 02. 01. Diamia8

Még tavaly vásároltam Tchibonál egy képtartót három képkerettel,  de már akkor nem tetszett az egyik színe. Ugyanis a narancssárga színt a pirossal egyetemben mostanában nagyon nem szeretem. Eddig nem gondoltam átalakításra, de most eljöttek a hosszú téli esték és ilyenkor mindig rá tudom venni magam egy kis festegetésre.

Mindenképpen fehéret szerettem volna belőle és tudtam, hogy ez csak több réteg festékkel érhető el. Ez azonban csöppet sem tántorított el és végre fehérben tündökölhet:

Fényképtartó4

Fényképtartó5

Hozzávalók:

  • képkeret
  • dekortapasz
  • akril festék
  • ecset
  • szivacsos ecset

Fényképtartó1

Elkészítése:

Maszkoljuk le dekortapasszal a képkeretet, mert az könnyen eltávolítható. Ha valaki nem ilyen lusta, az nyugodtan szétszedheti és akkor nem kell maszkolni. Nálam a lustaság győzött. :D

Fényképtartó2

Az első réteget én sima ecsettel vittem fel, mert nem csiszoltam le a felületet és az jobban befogta. Utána már használhatjuk a szivacsot, mert azzal szebb lesz a felület. Ha jól emlékszem, akkor 5 réteget vittem fel, hogy tökéletesen fedjen....

Fényképtartó3

Ezután egyszerűen csak eltávolítottam a dekortapaszt és már kész is az új képkeret! Ugye milyen egyszerű?

Fényképtartó6

Ti szoktatok otthon ilyen gyors átalakításokat megvalósítani?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7312573583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása