Saját Otthon Projekt

Egy kreatív blogger derűs és gyerekzsivajjal teli otthona

Egy kreatív blogger derűs és gyerekzsivajjal teli otthona

2017. 09. 21. Diamia8
Valahol csodás érzés, hogy mennyire sok olyan blogger otthonnal találkozom, amely kreatív, ötletes és nem utolsó szempontból egyedi is. Biztosan ez abból fakad, hogy a bloggerek telis-tele vannak ezen tulajdonságok valamelyikével. :)
Ezen a héten Nóri gyerekzsivajjal és derűvel megtöltött lakásába kalauzollak Benneteket, aki egyébként a Tutumutti blogot írja szorgalmasan. 
Engem természetesen otthonának hangulata, a belőle áradó kreativitás és a vidámság fogott meg. A kedvencem pedig egyértelműen az előszobai tapéta. Ugye, hogy nagyon tuti?
5.jpg
Idén februárban kezdett el blogolni. Egyrészt szeretett volna kipróbálni valami újat és hiányzott már neki a felnőtt társaság is. Másrészt viszont több barátnője is javasolta, hogy vágjon bele, látva a gyerekművekkel tarkított, vidám otthonukat. 
4.jpg
Hozzám hasonlóan, a lakberendezés a hobbija és akkor kezdett el vele igazán foglalkozni, amikor megvásárolták és felújították jelenlegi lakásukat. Akkoriban elvégezte az Otthonkommandó online tanfolyamát, és lassan letisztult benne a saját lakásuk stílusával kapcsolatos elképzelések. A hobbi pedig igazán ragályos lett, mert azóta a férje is megfertőződött. 
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Két éve költöztek otthonukba, de még nem teljes a berendezés. Ez nem okoz nekik problémát, mert szeretik a DIY megoldásokat és szép folyamatosan alakítgatják az otthonukat. Igyekeznek minden helyiségbe valami ütős elemet vinni: így került a fürdőbe blondel tükör és a hálóban a plafonra piros festék.
6.jpg
7_1.jpg
A stílusokat tekintve az eklektikus skandináv stílus áll Nórihoz a legközelebb. Szereti, hogy több számára tetsző stílus is "belefér" és az is jó, hogy - bizonyos alapelveket szem előtt tartva - viszonylag könnyedén, játékosan variálhatóak a berendezési tárgyak.
94.jpg
Habár nagyrészt új bútoraink vannak, de akad azért jó pár régi is. Véleménye szerint ezek teszik hangulatossá a lakásukat. Különösen szereti a nagyszülőktől örökölt dekorációkat és bútordarabokat, mert ezekhez a tárgyakhoz személyesen is kötődnek és a gyerekeiknek is tovább tudják adni személyes történeteiket.
8.jpg
A legkedvesebb helyisége a napfényes gyerekszoba, amely olyan a központi helyiség szerepét is betölti. Együtt alakítgatják a gyerekekkel, a műveik díszítik a falakat, igazán magukénak érzik a kis világukat. Azt pedig különösen jó dolognak tartják, hogy egybenyitható a nappalival.

92.jpg

93.jpg

95.jpg

9.jpg

91.jpg

Egyenlőre Nóri úgy érzi, hogy semmit sem változtatna rajta, számukra teljesen ideális. Természetesen vannak hiányzó bútordarabjaik és ezek beszerzésén és kialakítására fektetik majd most a hangsúlyt. Azután pedig, ahogy a gyerekek növekednek és változnak az igényeik, úgy alakul majd a lakásuk is.
Arra a legbüszkébb, hogy sok vendégük megjegyzi, hogy milyen vidám, otthonos, ötletes és gyerekközpontú.

97.jpg

96.jpg

Nórival és blogjával az alábbi felületeken találkozhattok: 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7612870710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása