Saját Otthon Projekt

Stencilt kaptam! Juhééé!

Stencilt kaptam! Juhééé!

2014. 08. 22. Diamia8

Nagyon megörültem, amikor az Otthonkommandó bloggere Ditta megkeresett az új webáruházukkal kapcsolatban. Imádom ugyanis az olyan hasznos dekorációs kellékeket, mint amilyenek a Dekor Labor kínálatában vannak. Aki nem szeretné, hogy tovább csigázzam, annak elárulom, hogy egyedi készítésű stencilekkel foglalkoznak.

Pont az álmom megvalósításához gyűjtögetek inspirációkat és kellékeket, így pont kapóra jött a Pöttyös Panna fantázianevű stencil. Ugye milyen édes?

smf_13_A

A legütősebbek azonban a cementlap mintájúak, csak hozzánk stílusban annyira nem illenek. Ezért választottam az infantilis pöttyöskét. :)

Ha cementlapos, akkor szerintem ezek a legjobbak és még a nevük is vicces:

Rákóczi út 19.

smf 03 19x19

Múzeum körút 5.

smf_05_10x10

Mikszáth tér 8.

smf_11_B

Legalább háromféle dolgot tervezek a segítségével megalkotni! Már alig várom, hogy hazaérkezzünk a jól megérdemelt nyaralásunkból és nekiveselkedjek a festegetésnek.

Ilyen a kis méretű Panna a valóságban:

IMG_3422

IMG_3424

Ebben a csomagolásban érkezett, így nem sérülhet meg szállítás közben és ebben a kis hengerben fogja itthon várni, hogy kipróbálhassam:

IMG_3426

Ki kapott kedvet még a festegetéshez?

A nem saját képek forrása: Decor Labor

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr10012572783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása