Saját Otthon Projekt

Egy imádnivaló dán otthon színes falakkal

Egy imádnivaló dán otthon színes falakkal

2014. 11. 04. Diamia8

Számomra a legkedvesebb lakberendezési stílus a skandináv és azon belül is a dán. Imádom a geometriai mintákat és a letisztult modern bútorokat. Éppen ezért kezdem az új, nekem inspiráló otthonokról szóló sorozatomat egy ilyen remek példával.

Tehát a mai bejegyzésben szereplő ház Mia-Louise Mailund Smith dán illusztrátor és tervező otthona. Saját márkával is rendelkezik, amelynek a neve Missemai. Munkái közül nekem elsősorban a gyerekeknek szánt ágyneműk és az illusztrációk tetszenek.

Az otthona azért tetszik mert a lakás megtartotta polgári, klasszikus jegyeit és mégis modern. Ráadásul a skandináv otthonokkal ellentétben a falak nem fehérek, mert mindegyik halvány, pasztelles áranyalatban tündököl. A falakok kívül viszont szinte minden más fehér és ettől annyira hangulatos, hívogató a lakás. A magam részéről azonnal elfogadnám és Ti?

 56

36

46

66

5a

215

116

86

A képek forrása köszönettel: www.delikatissen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9812572839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása