Saját Otthon Projekt

IKEA hack ötletek: Expedit és a neobarokk láb

IKEA hack ötletek: Expedit és a neobarokk láb

2014. 12. 11. Diamia8

Mint sokan tudjátok, nagy IKEA rajongó hírében állok. Ezért úgy döntöttem, hogy új rovatot indítok a blogon belül. Ez a rovat pedig a kedvenc IKEA hack ötletekről fog szólni.

Minden héten bemutatok egy-egy kiválasztott átalakítást, de a kiválasztásnál magyar munkákat fogok preferálni. Ha úgy érzed, hogy a Te átalakításod is bemutatásra érdemes, akkor nyugodtan küldjed el és közzéteszem a blogon!

A legelső kiválaszott hack-et az egyik kedvenc bútordarabomból, az Expedit-ből készítette Wein Krisztina lakberendező. Szuperül párosította saját otthonában a minimál dizájnú fehér Expedit polcot és a neobarokk asztal lábait. Tökéletesen illeszkedik a lakás stílusába és annyira eredeti ötlet, hogy nem láttam hasonlót az interneten:

cd86cd033cac56c0d03270ae1deb23a5

IMG_9552

IMG_9540

Nektek is bejön? Ha igen, akkor nézzétek meg Wein Krisztina honlapját is, amely tele van még szuper ötletekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3412572897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása