Saját Otthon Projekt

Ide teszem, oda teszem - avagy átmeneti menedékhely kerestetik

Ide teszem, oda teszem - avagy átmeneti menedékhely kerestetik

2015. 02. 04. Diamia8

Jelenleg úgy néz ki, hogy csúszik a dolgozósarok projekt és ezért szegény pici Baby Boston-omnak átmeneti menedékhelyet kellett keresnem. A kényszerű betegszabadság pedig kiváló alkalmat kínált, hogy ezt a helyet megkeressem és a lehetséges jelölteket megörökítsem.

1. Jelenleg az első verzió lett végül is a befutó és a kicsi kutyus BESTA szekrényünk tetején figyel minket szomorú kutyaszemekkel. Ugye mennyire cuki?

IMG_5552

IMG_5547

2. Természetesen nem álltam meg a legelső helynél és ki szerettem volna próbálni a Marsala fal előtt és fehér bútorokkal. Nagyon jól mutat háttérként az erősebb szín! Még a végén megszeretem ezt a falszínt:

IMG_5555

IMG_5554

3. Harmadik verzióként pedig az eredetileg tervezett helyre pakoltam, csak polcok nélkül:

IMG_5559

IMG_5558

Ezen kívül még az Űrhajós lányról készült fotónyomatomnak is kerestem helyet, mert Oldi annyira kedves volt és adott egyet ajándékba! Tudta, hogy ez az egyik kedvencem:

IMG_5545

IMG_5538

IMG_5535

Szerintetek is az első hely a befutó?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1012572969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása