Saját Otthon Projekt

Lamoppe álompárnái

Lamoppe álompárnái

2015. 03. 26. Diamia8

Lamoppe munkásságát már régóta követem és nagy rajongója vagyok a csodálatos párnáinak. A mostani tavaszi kollekciója pedig teljesen elbűvöl és párnamániásként kettő párna boldog tulajdonosává szeretnék a közeljövőben válni:

Lamoppe-parnak1

Szerettem volna a párnák megalkotóját, Mózes Laurát Nektek is bemutatni. Így fogadjátok szeretettel a vele készített távinterjút:

Ha jól tudom, akkor Te is bloggerként kezdted. Kérlek, hogy mesélj a kezdetekről és arról, hogy hogyan jutottál el a párnákhoz?

- Először csak a bútor átalakításaimat naplóztam egy blog formájában, mert sokat költöztünk és az aktuális lakást mindig próbáltuk magunkhoz dizájnolni. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hgy egyre több bejegyzésem szól a párnákról.

Végül 2013 tavaszán lettem biztos abban, hogy teljes szívvel ezt akarom csinálni.

FB_IMG_1427195590520

Milyen technikákkal alkotsz és hol tanultad meg ezeket?

- Kezdetben vegyes technikákat használtam, patchwork, applikálás és szabad varrás. Aztán elkezdett érdekelni a szitanyomás és a mintakészítés. A legújabb kollekció nagy része már digitális textilnyomással készül.

Nem tudom, hogy mi lett volna velem az internet és a youtube videók nélkül. Ez az önképzés legnagyobb segítsége!

Mi inspriál a párnák megtervezésekor?

- Rengeteg minden, de mivel kolorista  párnákat tervezek, természetesen a színharmóniák és feszültségek.

Lamoppe-parnak

Milyen újdonságokkal készültél erre a tavaszra?

- Egyre fontosabb, hogy a párnáim  jól környezetbe illesztetők legyenek, ne önálló egységként tekintsek rájuk. Ez motivált az idei friss, üde színekkel és mintákkal is.

FB_IMG_1427195621846

Hol találkozhatnak veled és a párnáiddal az emberek? Jársz vásárokra?

- Tavaly a házfelújításunk minden alkotó energiát kivett, így vásárokra is kevesebbet jártam. Idén szeretnék minden Wampon ott lenni és ha marad kapacitásom, akkor nem hagyom ki kedvenc vásáromat, a Goubát sem.

Melyik minta nőtt a legjobban szívedhez vagy melyikhet kötődsz a legjobban?

- A fekete-fehér organikus, celluláris grafikáimhoz kötődöm leginkább, illetve a budapesti Víziváros házfalai ihelette Urban sorozatomhoz.

FB_IMG_1427195688601 FB_IMG_1427195694202

FB_IMG_1427195681097

FB_IMG_1427195573069

Ugye milyen varázslatosak? Nekem legjobban a tintapacás fekete-fehérek tetszenek és ilyet fogok beszerezni csak tintakék színben.

Mózes Laurát és párnáit itt érhetitek el: www.mozeslaura.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr10012573057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabriella 2015.03.27. 14:45:49

Tényleg nagyon szépek a párnák, jókedvre hangolnak ezekkel színekkel. Érdekes, hogy mennyire hasonlitanak színvilágában Kate Rekaris párnáihoz. Nézzétek meg azokat is milyen szuperek

diamia8 2015.03.28. 15:38:45

Megnézegettem Kate Rekaris munkáit is. Hát azok közül is tudnék választani. A hatszögletű, mintás párnák között tényleg van hasonlóság! :D
süti beállítások módosítása