Saját Otthon Projekt

Picit változás vonzata

Picit változás vonzata

2015. 08. 03. Diamia8

Régóta nem írtam bejegyzést a lakásunkról, de ilyenkor nyáron általában le vannak húzva a redőnyök a nagy meleg miatt és alapvetően sem sokat tartózkodunk itthon a rengeteg program miatt.

Természetesen ez nem az jelenti, hogy semmi sem változik ennyi idő alatt. Mindig történik valami, csak nem jutok el oda, hogy fotókat is készítsek róla. Most azonban megtört a jég és még a hidegfront is megérkezett, így pár apró változást megmutatok Nektek is.

Legutóbb akció volt Butlersben és nem bírtam ellenállni a 790 Ft-ra leárazott réz tálcának. Ha pedig már rendelek, akkor már megveszem hozzájuk a fekete-fehér csíkos textil alátéteket is. Ezekkel ugyanis szintén régóta szemeztem:

Legelőször a réz tálcának és a Saltig ágacskákból készített asztali futónak kellett új helyet keresnem. Végül a nyári tengeres dekoráció oszlopos kiegészítői lettek:

DSC_0014

DSC_0010

Aztán a fekete-fehér csíkos alátétek is elfoglalhatták helyüket az étkezőasztalon:

DSC_0033

 

DSC_0027

DSC_0034

 

DSC_0030

Végül pedig a saját erkélyemről szedett és azután megszárított levendulák is megtalálták a helyüket a konyhában:

DSC_0018

 

DSC_0017

DSC_0020

Most a nyárra már csak egy újdonságot tervezek és hamarosan az is megérkezik az otthonunkba. Már azt is kitaláltam, hogy hova kerül... ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9612573265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása