Saját Otthon Projekt

Kaktusz invázió

Kaktusz invázió

2015. 09. 28. Diamia8

Valahogy mindig is szerettem a kaktuszokat és a pozsgásokat, mert úgy gondoltam ezek legalább kibírják nálam. Az utóbbi időben azonban túl sok ilyen növényke távozott tőlem rövid időn belül, így rá kellett jönnöm: nem, sajnos még a pozsgások sem szeretnek... :-(

Pedig nem adom ám fel és sűrűn próbálkozom az otthonunk felvirágoztatásával! Legutóbb is gyanútlanul átmentem a mellettünk lévő Aldiba, hogy vegyek pár ciabatta rúdacskát és tejet. Szerencsémre /vagy inkább szerencsétlenségemre??/ éppen aznap hoztak egy csomó kaktuszféleséget és rögtön be is pakoltam a kosaramba 3 kis áldozatot. 

Tovább folytattam a nézelődést és megpillantottam egy szarvasos párnát. Szegény pénztárcám azt hitte, hogy pár kaktusszal megússza.... Nagyon kis naiv volt és a párnácska is a kosaramban landolt. :)

Összességében nagyon nem bántam meg a vásárlást, mert mostanában olyan szuper dolgok vannak az Aldiban! Remélem, hogy a kaktuszok majd most jól bírják a gyűrődést....

 DSC_0002_Fotor

DSC_0009_Fotor

DSC_0003_Fotor 

DSC_0004_Fotor

DSC_0014_Fotor

Ti szeretitek a kaktuszokat?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9012573337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása