Saját Otthon Projekt

Heti kedvencek - 44. hét

Heti kedvencek - 44. hét

2015. 10. 26. Diamia8

A héten újjáélesztünk egy régi sorozatot, de teljesen új formában. Hetente új kedvenceket mutatunk meg gasztro vagy lakberendezés témakörben. Igyekezünk majd itthon is beszerezhető termékeket mutatni.

Az újdonság pedig abban rejlik, hogy moodboard-okon /hangulati táblákon/ helyezzük el az aktuális kedvencünket mindig egy-egy téma köré csoportosítva. Amikor eredetileg elkezdtem a kedvenceket, akkor is így szerettem volna, de a feltételek még nem voltak adottak. Azóta azonban sokat fejlődött a technika és lehetőségünk van stílusos formában megmutatni a tárgyakat, akár egy magazinban! :)

Legelőször tehát a megújult heti kedvencekben jöjjenek a gyertyák, amelyek nagyban segítenek a sötét esték szomorú hangulatát elhessegetni. Csak meggyújtunk párat és máris romantikus hangulatba kerülünk.... Ti is így vagytok ezzel?

9344f0ff7f7b6edb46124ddfddf4dbdb

lista

A moodboard-ot a Polyvore segítségével készítettem el.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6912573399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása