Saját Otthon Projekt

Kis lakás Göteborgban natúr kiegészítőkkel

Kis lakás Göteborgban natúr kiegészítőkkel

2016. 03. 17. Diamia8

A skandináv stílus sajátossága, hogy a kis tereket is tágasnak érezzük a fehér alapok miatt. Ezért tűnnek a pinduri lakások is sokkal nagyobbnak a fényképeken és az életben is.

Mai otthonunk is csak 56 m2 és tökéletes iskolapéldája a fenti állításomnak. A fehér alapokat természetes anyagokkal kombinálták, ami mostanában nálam tuti befutó és ügyesen töri meg a fehér monotóniáját. A kontrasztot pedig a sötét szőnyeg és konyhaszekrény fekete része teremti meg. 

A frissességet és a természetközeliséget ebben a lakásban pedig a szobanövények hozzák be. Az egész otthonban kiemelt szerepet kapnak és szerintem roppant jól mutatnak.

espacios-más-grandes-combinando-blancos

A térérzetet tovább növelik a kisméretű ülőbútorok, mert a kiválasztott darabok nem foglalják el a nappali nagy részét és mégis elég helyet biztosítanak akár egy baráti társaság számára is. A tárolás problémáját sem a nappaliban oldották meg, hanem az előszobában és a konyhában.

espacios-más-grandes-combinando-blancos-3

espacios-más-grandes-combinando-blancos-2

espacios-más-grandes-combinando-blancos-1

A konyha ennél letisztultabb vonalat nem is képviselhetne, de az étkező igazi fa anyaga feldobja az egész teret.

espacios-más-grandes-combinando-blancos-4

espacios-más-grandes-combinando-blancos-6

8-21

9-20

5-22

2-24

A hálószoba letisztultságával a nyugodt pihenést segíti, de innen nyílik a kijárat az erkélyre, ami a megszokottól eltérően elég nagy.

20-7

18-10

21-7

27

Nálam fontos kérdéskör az előszoba és itt a legnehezebb igazán maradandót alkotni. Ebben a lakásban nagyon tetszetős és hívogató előteret sikerült megalkotni. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy egy óriás gardróbszekrénynek is tudtak még helyet szorítani benne.

26-1

22-7

24-6

23-6

Annyira vágyom a fehérségre, de ahhoz fehér bútorok kellenének a nappaliba. A Férjem pedig nem tudom meggyőzni a fekete-barna Bestánk fehérre festésével.... Persze logikusak az érvei, csak hát annyira szeretném.

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9512573677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Bánosi 2016.03.17. 17:48:02

az a hajópadló!!!! <3

diamia8 2016.03.18. 11:37:24

Imádom én is... majd a házunkban tuti ilyen lesz... :D
süti beállítások módosítása