Saját Otthon Projekt

Mire jó a papírzsák?

Mire jó a papírzsák?

2016. 07. 04. Diamia8

Régóta áhítattal nézem a külföldi blogok oldalain és a Pinteresten az olyan képeket, amelyeken szerepel "A PAPÍRZSÁK". Így csupa nagybetűvel, mert igazán ikonikus design darab, amit 100% újrahasznosított papírból készítenek Párizsban.

Természetesen mindig is vágytam egyre, így amikor megtudtam, hogy az Uptosytle-tól már itthon is beszerezhető, akkor csak a megfelelő pillanatot vártam a rendelésre... Fejben már akkor elképzeltem, hogy mire is fogom majd felhasználni. Most pedig egy bejegyzésben mókás formában mutatok is pár ötletet!

1. Nem meglepő módon a kislányom is lecsapott rá és rögtön fel is avatta.... Körülbelül a szívroham kerülgetett, de azért a zsák jól vizsgázott az ugrálás közben. Mondjuk azért kértem, hogy ne szakítsa el! :D

DSC_1371_Fotor

2. Ha már lecsapott rá, akkor rögtön megmutatta, hogy akár bújócskázás alkalmával is jó szolgálatot tehet. Nekem erről rögtön a strucc jutott eszembe, amikor a homokba dugja a fejét! :D

DSC_1375_Fotor

3. Ezután én gondoltam picit tovább és viccesen mondtam, hogy ha rosszat tesz a tűzre, akkor sarokba állítás helyett majd inkább zsákbahúzás lesz.... :D :D  A Hédi is viccesnek találta és rögtön prezentálta is nekem:

DSC_1379_Fotor

4. A mókát félretéve a zacskót normál körülmények mellett is rengeteg formában hasznosíthatjuk. Lehet például az előszobában a mindent elnyelő tároló, ahova csak könnyedén beleszórjuk a dolgainkat, ha hazaérkezünk:

DSC_1479_Fotor

5. Ismerős az az érzés, hogy nincs miben tárolni a rengeteg fajtájú és méretű csomagolópapírt? Na, ez a zsák ezt is szuperül megoldhatja:

DSC_1475_Fotor

6. Akár bontatlanul is felhasználhatjuk, mert szuper díszítő elem lehet a lakásunkban:DSC_1362_Fotor

7. Ha otthon nem találunk olyan virágcserepet, ami mutatós, akkor béleljük ki egy nejlonzacskóval és már mehetnek is bele a nagyobb szobanövényeink:

papirtaska3

8. A hálószobában is jó szolgálatot tehet nekünk, ha a levetett ruháinkat ebbe szórjuk bele szimplán lustaságból, esténként pedig a díszpárnáinkat is bele tudjuk pakolni. Így nem kell a földön tárolnunk őket:

taska3

Továbbá felhasználhatjuk a nappaliban a plédek tárolására, a gyerekszobában játéktárolóként is. Te mire használod/használnád otthon?

Ha Te is szeretnél egyet a papírzsákból, akkor ezen az oldalon tudod megrendelni:

A bejegyzéseben szereplő képek egytől-egyig sajátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6412573895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi R. 2016.07.20. 11:48:39

Kedves Dia! Nagyon tetszik a nappalitokban lévő szőnyeg, lehet, hogy csak én maradtam le és írtál már róla, de megkérdezhetném hol vettétek? Próbáltam felkutatni a lakberendezési áruházak kínálata között, de nem találtam rá. Előre is köszi! Zsófi

diamia8 2016.07.21. 11:42:53

Szia Zsófi, A Tchibo-tól vettem úgy fél éve. Nagyon szeretem, kicsit kényes a fehér szín, de strapabíró és könnyű tisztítani. Szerintem még lehet kapni: http://www.tchibo.hu/futoszonyeg-vagy-szonyeg-p400095384.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAVYM1UG6ABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAEPUj6DwDjJ1vyziSLsfqm9gAAAAQBs1i83kfvYBiXD-nBsXKzgAUJ2BWKJfsb4ktELckT3Gt-4CvlNMGSvciYgAAAA%3D%3D Üdv.: Dia

diamia8 2016.07.21. 11:43:37

és a 140X200-ast vettem, az nem futó
süti beállítások módosítása