Saját Otthon Projekt

Új limitált Ikea kollekció: SÄLLSKAP

Új limitált Ikea kollekció: SÄLLSKAP

2016. 10. 04. Diamia8
Az Ikea az idén tényleg kitett magáért és mindig megörvendeztet minket valami új kollekcióval! Most októberben egy limitált kollekcióval a SÄLLSKAP fantázianevűvel (magyarul: együtt lenni). 
Ez a kollekció pedig azért különleges, mert a skandináv művészeti és kézműves hagyományoknak állít emléket azzal, hogy a múltból inspirálódtak a tervezők és mentették át az akkori mintákat, bútorokat a jelenbe.  
A tervezők fontosnak tartják, hogy ismerjék a svéd gyökereiket és úgy gondolják, hogy az örökségük hatással van a jövőjükre is. A végeredmény pedig egy olyan tradicionális kollekció lett, amely a maga módján igazán modern.  
A kollekció egésze az étkezésre fókuszál, innen ered a neve is: együtt lenni. Éppen ezért elsősorban étkezőbe kínál bútorokat és az étkezés öröméhez szeretne hozzájárulni. 
Nekem az étkezőasztal a kedvencem a hozzá való padokkal. Nálatok melyik a tuti befutó? 
ikea-sallskap-dining-table__201722_thle01a_07_ph137462 
ikea_sallskap_miljo_matbord
ikea_sallskap_miljo_koksstol_gron
ikea_sallskap_miljo_ljusstakar ikea_sallskap_miljo_lampskarmar ikea_sallskap_miljo_matta ikea_sallskap_miljo_baddsett_dubbel ikea_sallskap_miljo_anteckningsbocker ikea-sallskap-storage-bench__201722_thle01a_02_ph137465  ikea_sallskap_miljo_soffbank_narbild ikea_sallskap_miljo_skalar_tallrikar ikea_sallskap_miljo_plad

 

A képek forrásai: IKEA

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6312574045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh István 2016.10.05. 14:58:12

Szia! Nekem a teljes kollekció nagyon tetszik, az étkezőasztal és a padok tényleg szuperek. Kár, hogy a tárolós széket a fröcskölt mintával vették választékba, szerintem a sima fekete sokkal jobb lett volna. A textilek szuperek és ami a legjobban tetszik bennük, hogy nagyon baráti az áruk! Őszintén gratulálok az IKEA tervezőinek, hogy ilyen kollekciót állítottak össze, különösen Maria Vinka textiltervezőt illeti az elismerés. :) Kellemes délutánt kívánok és sok együtt töltött órát a számodra kedves emberekkel. Ugyanis SÄLLSKAP, együtt lenni... Minden jót! Üdvözlettel, István

diamia8 2016.10.06. 08:09:32

Szia, Nekem is nagyon tetszik, annyira örülök, hogy mostanában szinte minden kollekció igazán szuperre sikerül. Nagyon belehúzott az Ikea és nehéz lesz velük lépést tartani. :) Neked is nagyon szép napot! Üdv.: Dia
süti beállítások módosítása