Saját Otthon Projekt

Goods from our garden-magyar alkotók szuper csapata

Goods from our garden-magyar alkotók szuper csapata

2017. 04. 26. Schulz Veronika

Nem olyan régen, miközben szokásos esti tájékozódásomat intéztem az internet rejtelmes világában, megakadt a szemem a Facebookon egy beugró hirdetés.  

Mint tudjuk, ezek a hirdetések az érdeklődési köreinknek megfelelő tartalmakat választ ki random és a mellékelt ábra szerint eltalálták, mert rá is kattintottam.

Érdeklődve olvastam, és magamban nyugtáztam, igen, egy új ötlet és kezdeményezés, amelyre a későbbiekben is érdemes lesz odafigyelni.

Magyarországi viszonylatban úttörőnek számítanak.

Mint tudjátok, mi előszeretettel támogatjuk a Magyar alkotókat, ők pedig tökéletesen beleillenek ebbe a kategóriába.

Képzeljünk el egy dobozt, melybe mindenféle finomságok kerülnek hazai őstermelőktől, tegyünk hozzá szintén hazai designerek által készült használati tárgyakat, ezután meg is kapjuk a Goods from our garden megoldásához a képletet.

Engem megfogtak, úgyhogy gyorsan meg is kerestem az alkotókat, hogy kifaggassam őket indulásról, a kezdetekről és a tervekről, fogadjátok szeretettel:

(Ha a képekre kattintasz, eljutsz az alkotók Facebook oldalára, valamint a cikk végén is megnézhetitek egyben, kikből áll ez a szuper csapat és honnan lehet megrendelni a dobozt)

Korábban, bevallom, még nem hallottam rólatok, de ha jól sejtem, nem olyan régen indítottátok be a vállalkozásotokat. Pontosan mikortól számoljátok az indulást?

Maga az ötletet február közepén fogalmazódott meg bennünk, először csak ketten (Katyvasz & Honeybear) szerettünk volna egy csomagot kitalálni, de hamar túlléptünk ezen.

Így hosszas szervezés után összeállt a jelenlegi csapat, akiknek termékeivel megtöltöttük az első tavaszi Goods from our garden dobozt.

Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek kiemelkedő minőségűek, finomak, hasznosak és szépek, így remek kiegészítői lehetnek a tavaszimádók mindennapjainak.

A honlapotokon olvastam, hogy csapatotok 9 alkotóból áll. Honnan az ismeretség? Korábbról is ismertétek már egymást, vagy esetleg kifejezetten a projekt kedvéért álltatok össze?

A válasz is-is. Voltak alkotók, akiket korábbi vásárokról (Csészényi Design Vásár, kiskertpiac), vagy design boltból (Le Petit design), vagy kifejezetten erre a projektre kértük fel. A csapat szó szerint annyi színű, mint egy tavaszi virágcsokor.


Csapatotokban már mindenki elindította az útján a saját „termékének felfuttatását”, vagy esetleg akad köztetek olyan, aki abszolút kezdő és most szeretné a nagyközönségnek bemutatni a saját márkáját?

Imelda Green’s kevésbé ismert és eddig más területen tevékenykedett (képeslapok). Számára teljesen új nyitási lehetőség volt a receptkártya ötlete. Emellett, minden dobozunkban szeretnénk a továbbiakban is pár kevésbé ismert alkotónak is helyet biztosítani.

Kinek az ötlete folyamán született meg a Goods from our garden név?

A név az első közös ötleteléskor született meg, azért szerettünk nagyon bele, mert egyszerre kifejezi a tényleges kerti jóságokat, amiket a dobozok rejtenek, valamint a belső kertjét is minden alkotónak, hiszen a dobozban található összes termék nagy odafigyeléssel, szeretettel készül.

Évszakonként készültök újabb dobozokkal előrukkolni. Minden esetben a jelenleg adott 9 alkotó termékei kerülnek bele a boxba, vagy a későbbiekben esetleg számíthatunk arra, hogy újabb termelők termékei is megjelennek?

A későbbiekben megmarad a mostani alkotói kör. Akinek esetleg közbe jön valami, akkor helyette mindenképpen lesz másik.

Ami biztos, hogy a következő dobozban bővülni fog a gasztro vonal, mivel a visszajelzések alapján hatalmas igény van erre.

Az alkotók közül, pedig szívesen várunk folyamatosan új jelentkezőket. Már elkezdtük tervezgetni a nyári összeállítást is.

Tulajdonképpen hogyan kell elképzelni magát a rendelést? A vásárló már a megrendeléskor megtudja, mi az, amit kapni fog a dobozban, vagy ez csak az átvételkor derül ki?

A dobozok alap-összetétele megegyezik, mindegyikben ugyanolyan értékű és darabszámú termékek lesznek. 

Az eltérés pedig azért lesz, mert vannak olyan alkotók, akik egyfajta termékre több variációt is készítettek, így mindegyik doboz teljesen egyedi is lesz, és így marad egy kis meglepetés is a dologban.  

A vásárlás során láthatja az alkotókat, de hogy konkrétan melyik termék kerül bele a dobozába, az meglepetés.

Nagy vonalakban milyen termékeket kell elképzelnünk a dobozban? Méretét tekintve mindegyik ugyanakkora, illetve minden vásárlóhoz ugyanannyi darabszámú termék jut el?

Fixen 10 termék és 9 alkotó rendelhető egy dobozhoz. A termékek fajtái: nemesacél fülbevaló a fém allergiásokra gondolva, füzet, poháralátét, kitűző, szappan, mézek, szörp, lekvár, tea, sóhegyek, receptkártya.

Ha jól értelmeztem, jelenleg az évszakonként megjelenő dobozok száma 50 darab. Fel vagytok rá készülve, hogy amint az emberek elkezdenek Titeket megismerni, akkor elképzelhető, hogy ez az 50 doboz kevés lesz?

Nagyon boldogok lennénk, ha kevés lenne az 50 darab, de első körben a nyári és az őszi esetében is ennyivel számolunk. A karácsonyi szezonra lehetséges, hogy növeljük ezt a számot, valami nagyon különlegessel szeretnénk készülni rá.

Terveztek a későbbiekben gyakoribb megjelenést?

Egyelőre nem, mert szeretnénk megőrizni az egyediséget és azt, hogy az alkotóknak is legyen idejük új termékeket kitalálni és elkészíteni.

Emellett rengeteg idővel és szervezéssel jár a tervezés, de nagyon szeretjük, hogy ez a sokfajta termék ennyire kiegészíti egymást és együtt alkotnak egy kerek egészet.

Számíthatunk esetleg tavasz/nyár folyamán olyan eseményre, ahol akár személyesen is megismerkedhetünk a termékeitekkel?

Mindenképpen. Inkább a nyári doboznál gondolkodunk egy kisebb rendezvényen, ahol az összes alkotóval lehet találkozni és workshop keretében alkotni valamit, de ennek a részletei még kidolgozás alatt vannak.

 

Lássuk az alkotókat:

A dobozt pedig innen tudod megrendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7712574361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása