Saját Otthon Projekt

A kedvenc férfi divatbloggerem stílusos otthona

A kedvenc férfi divatbloggerem stílusos otthona

2017. 09. 28. Diamia8
A divat kamasz korom óta érdekel és fontos szerepet játszik az életemben. Sok nőhöz hasonlóan imádom a szép ruhákat, cipőket és egyéb kiegészítőket. Éppen ezért az Instán is követek jó pár magyar divatbloggert, de mind közül a kedvencem nem is egy nő, hanem Chaby, aki a Smizedivat blogot írja.

Otthonáról is láttam pár képet mind az Instán, mind a Facebookon és nem csak a divatban, de otthonát tekintve sem tud hibázni. Így különösen óriási öröm bemutatni a blogon Chabyt és lakását is!

1. Mikor kezdtél el blogolni és miért?
Közel 7 éve kezdtem el a blogolást. Teljesen hobbiként indítottam, mert szerettem volna egy olyan felületet, ahol igényes, minőségi tartalmakat lehet olvasni férfidivat témában.   
Jelenleg saját outfit posztokon mutatom be a különböző trendeket, de emellett szépségápolásról, utazásaimról és eseményekről is olvashatnak a követőim.
konyha.png
2. Melyik a kedvenc közösségi média felületed és miért?
Egyértelműen az Instagram,  (www.instagram.com/smizedivat) igazi fanatikus vagyok! :) Imádok nap, mint nap posztolni a 70 ezer követőmnek és megosztani home decor, outfit vagy beauty tippjeimet. Sokkal közvetlenebb, mint a Facebook és nem utolsó sorban sokkal vizuálisabb.
Érdekes, hogy kifejezetten a lakást is úgy alakítottam ki, hogy passszoljon az Instagram világomhoz. Természetesen így a fehér uralkodó szín mindenhol. 
konyha1.png
3. Mennyire fontos szerepet tölt be az életben a divat mind ruházkodás, mind lakberendezés terén?
Nagyon fontos szerepet hiszen stylist, divatblogger és visual merchandiser vagyok. Így a kreativitás és a stílusos tárgyak mindennap körbevesznek. Szeretek naprakész lenni a divatban viszont a lakberendezés az elmúlt 1 évben vált a szenvedélyemmé.
konyha6.png
konyha0.jpg
konyha2.png
4. Mióta élsz otthonodban és hogyan alakítottad ki a berendezést?
Fél éve lakom a párommal jelenlegi lakásban, amit egy 3-4 hónapos teljes felújítás előzött meg. Nem volt egyszerű időszak, mivel sosem csináltunk még ilyet, de a végeredmény mindenért kárpótolt.
Teljesen lecseréltük a stílust, így csak néhány kiegészítő és 2-3 bútor jött velünk a régi lakásából. Az új helyet tulajdonképpen a saját ízlésünkre tudtuk formálni. Imádjuk az indusztriális részleteket keverni a pure skandináv stílussal és különféle rusztikus formákkal.  

nappali.png

nappali1.png

nappali_kieg.png

5. Milyen lakberendezési stílus áll hozzád közel és miért?
Ahogy említettem, imádjuk a skandináv stílust. A fehér, a szürke és semleges színek vannak jelen az egész lakásban, csipetnyi természetes fa árnyalatokkal. Ezt kevertük rusztikus felületekkel és textúrákkal, mint pl.: a nappaliban található nyers bontott téglafal, vagy a konyhában megbújó eredeti keményfa kamraajtó, amelyet saját kezűleg koptattunk, csiszoltunk antikra.
dolgozosarok.png
00000s.png
6. Melyik a kedvenc helyiséged és miért?
Nehéz kérdés. Talán a nappali, hiszen itt vagyunk a legtöbbet és mivel annyira tetszik a földről a plafonig erő dupla erkélyajtó, amit nyáron kinyitva a természet a szobába árad. Nagyon szeretem itt a bútorokat is, de említhetném a home office sarkot a téglafallal. Egyszerűen sok minden van ebben a helységben, amit imádok.
00000.png

p9169164.jpg

haloszoba2.png

gallerywall.png

7. Mit csinálnál máshogy vagy min szeretnél változtatni az otthonodban?
Most egyenlőre semmit, de gondolom idővel jönnek újabb és újabb ötletek. Hiszen ilyen az ember, folyton változik.
eloszoba.png

haloszoba3.png

haloszoba4.png

haloszoba.png

haloszoba0.png

002.png

8. Mire vagy a legbüszkébb a lakásodban?
Talán a konyhára, hiszen nem volt egyszerű berendezni, mert egyedi méretei vannak, de szerintem a végeredmény magazinszerű lett.

erkely.png

furdo.png

Elárulom, hogy nekem is a konyha a kedvenc helyiségem Chaby otthonában, de minden részlete csodás. Nektek melyik volt a kedvenc részetek?

Ha a fenti poszt felkeltette érdeklődéseteket, akkor követni az alábbi elérhetőségek valamelyikén tudjátok:

smizedivat_by_chaby_1.jpg

 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2812894090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gekko 2017.10.01. 17:32:47

Háát, izé. Az összes lakberendezési klisé el lett lőve. Asszem erre mondják, h hipszter.
süti beállítások módosítása