Saját Otthon Projekt

Ünnepi csillogás és hangulat a Butlersnél

Ünnepi csillogás és hangulat a Butlersnél

2017. 11. 10. Diamia8

Sokszor vagyunk úgy karácsonykor is, hogy valami különlegesebbre vágyunk vagy valami igazán minőségire. Manapság pedig pont ezt nehéz megtalálni a magyarországi kínálatban, de szerencsére ebben a Butlers minden évben nagy segítségünkre van karácsonyi ajánlataival.

Például a magam részéről én teljesen odavagyok az igazi üvegdíszekért, mert mindig a gyerekkoromat juttatják az eszembe és a műanyag díszek ezt nem tudják visszahozni. Színes, figurás és egyedi karácsonyfadíszek pedig itthon már csak itt kaphatóak és éppen ezért minden évben bővítem készleteimet egy-egy különleges darabbal.

weihnachtskugeln-1.jpg

Az idei kínálatot stílusok és hangulatok alapján 3 részre bontanám, de azt fontos kiemelnem, hogy a stílusok az utóbbi időben nem mereven behatárolt vonalak. Bátran engedjük szabadon fantáziánkat és vegyítsük az összeillő darabokat akár mindhárom stílusból!

Az első stílust én elneveztem jégkirálynő karácsonyának, mert az ezüst és a fehér jellemzi színek tekintetében. Formáiban a téli tájat, a hópelyheket és a Jégvarázsból Elzát juttatja eszünkbe. A fehér mellett megjelenik még a pasztell árnyalatok hűvösebb vonala, mint a sápadt rózsaszín és a világoskék. Az ezüst csillogása is hűvösebb és visszafogottabb érzetet fokozza.

Ha pont ilyen hatást szeretnénk karácsonykor, akkor használjunk csak ilyen árnyalatokat. Ha azonban ezt picit ez szomorkásnak vagy színtelennek érezzük, akkor egészítsük ki színes díszekkel, szalvétákkal vagy textilekkel és máris megváltozik az egész hangulat.

royal-heights-2.jpg

kissen_schwarz.jpg

royal-heights-3.jpg

royal-heights-4.jpg

bun00186.jpg

bun00210.jpg

bun00175.jpg

bun00370.jpg

bun00173.jpg

10200731-5.jpg

A másik stílus sem lehet ismeretlen előttünk, mert régóta kedvenc nálam az arany és fehér páros. Tökéletesen kiegészítik és ellensúlyozzák egymást és szinte mindennel jól mutatnak. Ez azért előnyös, mert nem kell lecserélnünk az egész otthoni készletünket, hanem bátran kiegészíthetjük velük ezt a stílust. 

Ha az Jégkirálynő karácsonyát szomorkásnak éreztük, akkor az arany tuti befutó lesz. Hiszen melyik is határozná meg jobban az ünnepet nála? 

kugeln_einpacken.jpg

geschenke-einpacken-nah.jpg

bun00290.jpg

adventskalender.jpg

teelichter_advent.jpg

bun00145.jpg

tisch-detail-3.jpg

bun00371.jpg

Természetesen a hagyományos karácsonyi dekorációért rajongók sem maradhatnak idei kedvencek nélkül, így a harmadik és egyben utolsó stílus, a klasszikus lesz. Itt elsősorban az piros és a zöld az alapszín, amit a természetes anyagok egészítenek ki.

Habár a színek és anyagok klasszikusak, de a formák és a díszek csöppet sem! Rengeteg mókás üvegdísz és minta gondoskodik róla, hogy már faállításkor is nevessünk. 

weihnachtskugeln-2.jpg

uk-detail.jpg

chalet-kugeln.jpg

10207129-2.jpg

bun00118.jpg

candy_cane_tisch.jpg

10203471-5.jpg

bun00122.jpg

Ha pedig csomagolópapírt szeretnénk, ami nem papírvékony, hanem jó minőségű és megfelelő méretű, akkor itt mindenki megtalálja a magának legjobban tetszőt. Határ a csillagos ég!

csomi.png

csomi2.png

Mától pedig minden terméket a Joy-napok keretein belül 20%-kal olcsóbban tudjátok megvásárolni. Siessetek,  nehogy lemaradjatok erről a kivételes lehetőségről! Az üveggömbökre biztosan lecsapok én is... ;-)

A képek forrása: Butlers

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4613179994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása