Saját Otthon Projekt

Monokróm életérzés egy budapesti albérletben

Monokróm életérzés egy budapesti albérletben

2017. 12. 06. Diamia8

Budapesten rengetegen laknak albérletben, de a legtöbb ember nem tudja sohasem igazi otthonának érezni. Ez sokszor nem is nagyon meglepő, mert ki tudná jól érezni magát egy 50-es évekbeli, rogyadozó bútorokkal, a tisztasági festés fogalmát nem ismerő falak között vagy az ótvar fürdőszobákban?

Szerencsére azért nem csak negatív példákkal találkozhatunk és ma be is kukkanthatunk egy 50 négyzetméteres, monokróm kislakásba. Itt éldegél Melinda a Melka design oldal tulajdonosa édes kis kutyájával kettesben 2013. óta. Minden bútor sajátja, ez alól értelemszerűen kivétel a konyhaszekrény. 

Számára a lakberendezés igazi szerelem és mindig is inspirálta. Már gyerekkorában rajzolt, tini korában pedig folyton átrendezte a szobáját. Meghatározó volt számára édesanyja, akinek remek érzéke volt a lakberendezéshez. Általa inspirálódott, majd később kialakult a saját stílusa. 

Melinda szereti keverni a stílusokat, amik vegyítve végül együtt képeznek majd egységet. Szereti a régi családi tárgyakat, emlékeket bevinni a letisztult, leginkább minimál enteriőrbe. Legközelebb azonban skandináv stílus áll hozzá.

A kedvenc helyisége a nappali, azon belül is a DIY raklap kanapé, ami gyakorlati funkciója mellett egy tökéletesen kényelmes kuckó is. A legbüszkébb a konyhabútor átalakítási projektre. Úgy érzi, hogy megérte a belefektetett energiát, mert annyival szebb lett így az összkép. Végre jó ránéznie a konyhára is! :)

Szeretne még pár dolgot átalakítani, de mivel ez csak egy albérlet, így azért akadályokba is ütközik. Legnagyobb vágya, hogy a fürdőt át tudja alakítani, mert praktikusabb elrendezésre vágyik és a járólapot is szívesen lefestené.

Szerintem igazán otthonos és izgalmas minden részlete és nekem is a nappali a kedvencem, de a galériafal az étkezőben is elég ütős. Nektek mi a kedvenc részletetek? .

monokrom.jpg

monokrom1.jpg

monokrom93.jpg

monokrom8.jpg

monokrom9.jpg

monokrom7.jpg

monokrom4.jpg

monokrom3.jpg

monokrom5.jpg

monokrom91.jpg

monokrom92.jpg

monokrom2.jpg

monokrom6.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1513412103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása