Saját Otthon Projekt

Urbanista szecesszió és skandináv hygge 83 nm-be csomagolva

Urbanista szecesszió és skandináv hygge 83 nm-be csomagolva

2018. 01. 18. Diamia8

Budapest egyik szecessziós műemlék lakóházában újították fel és alakították ki ezt a modern, skandináv stílusra alapozott, otthonos lakást.

Az eredetileg másfél hálószobás lakáshoz leválasztással és tér átrendezéssel hozzátettek meg egy szülői hálót, saját fürdővel és gardróbszobával, illetve a konyhát, nappalit és étkezőt pedig - a modern családi élethez igazítva - összenyitották. így alakult ki ez az első emeleti, kivételes adottságú, magas minőségben felújított, amerikai konyhás, három hálószobás, két fürdőszobás, 83 nm-es Ráday utcai lakás.

A felújítást a Home2be csapata végezte, akik megalakulásuk után sikeres vállalkozássá nőttek ki magukat, ráérezvén a saját stílusuk piaci hiányára. 

A lakás Budapest egyik meghatározó utcájának hangulatát is magában hordozza, hiszen akar az ebédlőasztalról is élvezhetjük az igazi városi életet. A skandináv hygge és a budapesti pezsgő életmód itt így együttesen élvezhető. A lakberendezők törekedtek a letisztult formák kialakítására, de minden lakóteret egy-egy kis fricskával spékelték meg. Ilyen például a halószoba türkiz fala és az azon futó csíkozott, 3D hatású fali megoldás, a fénycsövekre emlékeztető ipari stílus becsempészése a világításba, a konyhaszekrény nyers bőr fogantyúi, amelyek visszaköszönnek a fürdőszobai tükör akasztóján is.

Ebben a lakásban egyszerűen elkap minket az urbanista, de mégis otthonos életérzés és magával ragad a stílusa. Titeket is?  

_dsc2739.jpg

_dsc2736.jpg

_dsc2745.jpg

_dsc2748.jpg

_dsc2811.jpg

_dsc2692.jpg

_dsc2766.jpg

_dsc2731.jpg

_dsc2695.jpg

_dsc2707.jpg

_dsc2713.jpg

_dsc2797.jpg

_dsc2803.jpg

_dsc2774.jpg

_dsc2787.jpg

_dsc2792.jpg

_dsc2728.jpg

Alaprajz a felújítás előtt:

eredeti_alaprajz.jpgAlaprajz a felújítás után:

felujitott_alaprajz.jpg A lakás értékesítésre készült, ezen a linken elérhető: ingatlan.com/25144028

Tervező: Krébecz Krisztián

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4713556429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása