Saját Otthon Projekt

Egy pécsi grafikuslány szuper lakása

Egy pécsi grafikuslány szuper lakása

2018. 02. 08. Diamia8

Az Instagram a kedvenc közösségi média felületem, ahol sok-sok, általam kedvelt magyar alkotót is követek. Közéjük tartozik Krisztina is, aki az SC design by Cristina oldalt vezeti és ahol szuper grafikáit csodálhatjuk meg. Itt fedeztem fel frissen felújított lakását és szerencsére megkeresésemre igent mondott, így Nektek is bemutathatom.

Krisztina egyébként gyerekként is hobbi szinten mindig is rajzolgatott, de mostanra végre a gyerekkori álma lett a munkája, mert már termékeken is megjelennek grafikái.

Vicces, de neki is az Instagram a kedvenc közösségi média felülete, mert itt lehet legjobban önmaga és itt olyan emberekkel ismerkedhet meg akik inspirálják, támogatják és elismerik a munkáit. Fontos számára a stílus, főleg az egyediség miatt.
A lakberendezés mindig érdekelte, de szeretem mindenbe beletenni a saját stílusát és nem szereti az egyforma, sablonos dolgokat. Iránymutatás véleménye szerint mindenkinek kell és jó dolog folyamatosan inspirálódni.
Jelenleg a minimál stílus tetszik neki a legjobban, illetve ezzel próbált kilépni a komfortzónájából. Előtte a vintage stílus volt a befutó, de azt most kicsit eltette későbbre. Gyerekkorában olyan kastélyos, királylányos elképzelései voltak az álom otthonról, de aztán menet közben változott és letisztult a stílusa. Persze azért a csipketerítőket nem dobta! :)

A lakás egy pécsi új építésű lakóparkban van, ami még 2017 nyarán vásárolt meg. Értelemszerűen felújítani nem kellett, csak a saját ízlésére szerette volna formálni. Éppen ezért az előszobai és konyhai járólapot rozsdabarnáról fehérre festették.

Elég simán ment minden maga a felújítás, mert valahogy minden egyszerre készült el kisebb nagyobb kihagyásokkal. A legbüszkébb arra, hogyan, hogy sikerült egy stílusban berendeznie és összehangolnia a bútorokat a kiegészítőkkel 2 hónap leforgása alatt. Ha újból kezdené, akkor talán a konyhát magasfényű bútorlapból rendelné meg, de máson nem változtatna. 

Szerintem szuper lett! Ha esetleg Pécs belvárosában keresel kiadó lakást, akkor bátran merem ajánlani! ;-)

thumbnail_img_1938.jpg

thumbnail_img_1937.jpg

thumbnail_img_1919.jpg

thumbnail_img_1918.jpg

thumbnail_img_1928.jpg

thumbnail_img_1931.jpg

thumbnail_img_1923.jpg

thumbnail_img_1921.jpg

thumbnail_img_1936.jpg

thumbnail_img_1939.jpg

thumbnail_img_1922.jpg

thumbnail_img_1927.jpg

thumbnail_img_1925.jpg

thumbnail_img_1926.jpg

thumbnail_img_1935.jpg

Krisztinát és grafikáit itt tudjátok jobban megismerni, de hamarosan találkozhattok vele a kreatív alkotók sorozatban is:

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1513626168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.09. 12:05:54

Kb., mint egy IKEA bemutató lakás. Semmi otthonosság, melegség nincs benne. Rideg, kontrasztos..... egy kezdő lakberendezőnek minta lakásnak pont jó... de ennyi.

Warlimont 2018.02.09. 14:52:46

Sima tipikus sved belsö szinte minden reszleteben, 100% IKEA, ehhez tul sok design, meg belsöepiteszet nem kellett. A butorok egyszeru-minimalista (fantaziatlan) ridegseget eröltetetten beallitott, valojaban felesleges mutyurkekkel probaljak a sevedek ellensulyozni, ill a pecsi hölgy is itt. A fenti posztban meg a nagy szurke ulögarnitura is tipikus sved lakaskellek, de az igazi sved L alakut vesz, oke, itt extrem kicsi volt ehhez a ter. Ami hianyzik, hogy nincs TV-je, pedig a svedeknel a TV fontos csaladi kellek, a taco vacsora utan a nagy szurkere pentek este bepocolnak egy zacsko chipssel vagy nagy zacsko lösgodis cukrokkal, es indul a pentek esti fredagsmys.

2018.02.09. 15:39:31

@Warlimont: Ja, meg a Hygge könyv... sablonosabb nem is lehetne.

clemens 2018.02.11. 08:01:09

Az étkező asztalnál nincs hely a leüléshez, ez így használhatatlan.
Az "íróasztal" ijesztően kényelmetlennek tűnik.

aril brikha 2018.07.08. 17:50:00

Megy a fikamika jó magyar szokás szerint!
Nekem amúgy tetszik, gratulálok! A lakástulajdonos munkái meg még inkább! :)
süti beállítások módosítása