Saját Otthon Projekt

Fegyelmezd az elméd és a tested jógával!

Fegyelmezd az elméd és a tested jógával!

2018. 05. 30. Schulz Veronika

Korábban már találkozhattatok hasonló cikkel tőlem, akkor a Hot Iron-t ajánlottam, mint mozgásformát, hogy miért is érdemes kipróbálni. Mostanában már más lehetőségek tesztelésére is sikerült rávennem magam, legyen szó otthoni, vagy edzőtermi formájáról.

Ebben az előző cikkemben már felhívtam a figyelmeteket a sport fontosságára, most sincs ez másképpen. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről, hogy nem csak a külsőnk miatt fontos a rendszeres mozgás beiktatása, de mindemellett számos betegség kialakulásának kockázatát is csökkentheti.

Például szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, csontritkulás, stroke, továbbá egyes daganatos megbetegedések is megelőzhetőek, vagy kezelhetőek. Remélem, innentől kezdve senkiben nincs kétely, miért is fontos, hogy ilyen formában is törődjünk a testünkkel.

yoga-2176668_1920.jpg
Mostanában elkezdtem szemezni a jógával, amire azonban előre fel is kell készülni. Pár alapvető hozzávalót, kiegészítőt javaslom, szerezzünk be előre, így akkor felkészülten vághatunk bele e mozgásforma elsajátításába.
Szeretnéd a szükséges felszerelést beszerezni?

Ehhez most ismét az Insportline webáruház nyújt megfelelő segítséget, mutatom, mit érdemes beszerezni, vagy legalábbis kiindulópontnak tökéletes lehet. :)

Ráadásul, ha fizetésnél a következő kódot megadod: OTTHONFITT10, vásárlásod értékéből -10% kedvezményt kapsz. Mikor kezd el, ha nem most? :)

Legfontosabb kiegészítő mi is lehetne más, mint egy megfelelő minőségű jógamatrac:
pani_1.jpg
Választhatunk természetesen matrac helyett szőnyeget is, kinek, mi a szimpatikusabb:
joga-szonyeg-insportline-spirit.jpgSzükség lesz egy jógahengerre is, nekem ő tetszett a legjobban:
joga-henger-insportline-cilindro.jpgFontos, hogy kezdőként megfelelően végezzük a gyakorlatokat, ezáltal elkerülhetjük a könnyebb sérüléseket. A test megtámasztására tökéletes kiegészítő a jógatégla:
joga-tegla-insportline-bricky-m.jpgA jógaöv elengedhetetlen a pozíciók helyes megtartásában és végrehajtásában:
dsc_00701_1.jpgLehetőségünk van a felsorolt termékeket akár egy előre összeállított szettben megvásárolni, így nem kell egyesével kiválasztanunk. Ennek a csomagnak a tartalma:
- jóga szőnyeg
- gumis expander
- jóga tégla
- jóga henger
joga-szett-insportline-advanced.jpgAz alapfelszerelésbe ugyan nem tartozik bele, de érdemes lehet beszerezni egy jóga labdát, ugyanis sokoldalúan felhasználható. Például aerobichoz, zsírégetéshez és stretchingre (nyújtásra) is alkalmas a relaxációs gyakorlatok mellett:
joga-labda-insportline-2-kg.jpgSzimpatikusnak találod a Flying Yoga, Aerie Yoga vagy Anti-Gravity Yoga adta lehetőségeket? Elengedhetetlen számodra ez esetben a Jóga-függeszkedő:
hemmok_cerveny_s_popruhy_kopie1.jpgSzeretnél hajlékonyabb lenni a jóga által? Ez a jóga szalag ez esetben tökéletes választás a számodra:
pasek-do-jogi-280-x-4-cm-dlugi2.jpg

Ezennel a legalapvetőbb termékek kiválasztásával megvagyunk, innentől kezdve már csak keresnünk kell egy számunkra megfelelő jóga-stúdiót és kezdhetjük is elsajátítani a fegyelmezettséget, mind a test, mind az elme vonatkozásában, ami tulajdonképpen a jóga rövid összefoglalása.

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok! :)

Forrás: www.insportline.hu

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7014013318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása