Saját Otthon Projekt

A gyerekszoba szőnyeg is kipipálva!

A gyerekszoba szőnyeg is kipipálva!

2018. 07. 02. Diamia8

Szépen lassan haladok tervezéssel az új otthonunkat illetőleg és ennek folyományaként egyre gyűlnek jelenlegi lakásunkban a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak. Hamarosan eljön az a pillanat, hogy mindenhol dobozok vesznek majd minket körül. 

Most gyarapodott az új készlet, mert a szabadságom első napján ellátogattunk Hédivel a budaörsi Diego-ba, amely az országban a legnagyobb területű és legszélesebb termékpalettával rendelkező áruháza a magyarországi 100 üzlet közül.

Már előzetesen kinéztem online a magas minőségű és kézzel nyírt Tulipo szőnyegét, mert stílusban és színeiben pontosan megfelel egy kislánynak, de a sok szürke árnyalat miatt később sem lesz ciki. A kép is tanúskodik róla, hogy teljes a boldogság!

20180702_085513.jpg

5996285000246-szonyeg-kiddy-moon-enterior-01-604x430.jpg

Ha pedig már ott voltunk, akkor nem hagytuk ki, hogy az egész kínálatot végig ne böngésszük, hogy további inspirációt gyűjtsek jövendőbeli otthonunkba. 

Rögtön belépéskor meg is akadt a szemem egy papagájos tapétán, amely akár szintén mehetne a Hédi szobájába. Nem is zárkózott el tőle, sőt! Teljesen odavolt az ötletért.

20180702_090616.jpg

20180702_085200.jpg

Eredetileg a nappaliba és a TV-szobába színesebb szőnyeget szerettem volna, de nagyon tartok tőle, hogy fél év múlva megunom. Ráadásul megpillantottam ezt a szürke darabot és azóta erősen gondolkodóba estem:

20180702_090751.jpg

A függönyöket tekintve igen fura vagyok, mert én csakis kizárólag a sima fehér változatot szeretem. A tapasztalataim szerint azonban az ilyen fajtát a legnehezebb beszerezni.

Szerencsére itt egy kis segítséggel megtaláltam azt, amiből majd varratni fogom az összes ablakunkra. Jól el is mentettem magamnak a nevét:

20180702_093032.jpg

Rengeteg inspiráló képet készítettem még az egész áruházban. Érdemes az egész képgalériát végigböngészni, mert biztosan találtok a tapéták, a szőnyegek és a padlók között olyat, ami Nektek is tetszik!

Ha pedig nem siettek, akkor nézzétek meg a képekből készült videót is! ;-)

A bejegyzést a Diego támogatta, a képek sajátok.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1314088853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása