Saját Otthon Projekt

Mi köze van a tulipánnak a gazdasági lufihoz?

Mi köze van a tulipánnak a gazdasági lufihoz?

2018. 07. 20. Diamia8

Ha gazdasági lufira gondolunk, akkor biztosan eszünkbe jut az utolsó válság és az ingatlanok kapcsolata. Ezen kívül még rengeteg más, ami pénzzel, bankokkal vagy esetleg tőzsdével kapcsolatos.

Azonban egyik gondolat sem helyes! Egy budapesti kerttervező cég, az Út a Kerthez elárulja nekünk, hogy mikor volt a történelem első gazdasági lufija és mi köze van a tulipánhoz ezen az infografikán:

infografika_1.png

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4114123611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása