Saját Otthon Projekt

Hétvégén itt a GasztroPiknik, mert a Balatont ősszel is látni kell!

Hétvégén itt a GasztroPiknik, mert a Balatont ősszel is látni kell!

2018. 09. 28. Schulz Veronika

Elérkezett az egyik kedvenc évszakom ideje, az ősz. Ráadásul a napokban pont olyan az időjárás, amit nagyon, de nagyon szeretek. Kellemesen meleg, 20 fok, napsütés.

A hétvégére ugyanilyen kellemes időjárással kecsegtetnek. Így hát, miért ücsörögnénk a lakásban?  Használjuk ki talán az utolsó hétvégét az évben, amikor még ragyogó idő van!

Ezért most egy jó kis programajánlót mutatok a hétvégére, tulajdonképpen minden oldalról hozzám is köthető: Gasztronómia is, Balaton is, piknik is!

picknick-korb.jpgA Balatoni KÖR borászai, pálinkafőzői, éttermei és cukrászdái öt különböző helyszínen mutatják be a Balaton utánozhatatlan ízeit.

4 évvel ezelőtt alakult meg a Balatoni KÖR, mottójuk: Minőség-Hitelesség-Éves nyitvatartás.

red_wine_picnic_jpg_653x0_q80_crop-smart.jpg

gasztro_piknik_balatoni_kor.jpgRemek kezdeményezés, hisz évről-évre előkerülő probléma: a Balaton nem csak nyáron létezik.
Van egy gyönyörű téli oldala is, amit kevesebben ismernek, kevésbé "fancy". Erre hivatottak felhívni az emberek figyelmét, úgyhogy ha lehetőségetek van rá, akkor:
Hétvégén irány a Balcsi, az Őszi Gasztro Piknik, Sümegen!
break-disruption-drink-food-picnic-eat-wine-free-i-4433.jpg
Következő helyszínek:
-
szeptember 29., Sümeg - Sümegi Szüreti Fesztivál 
- december 1., Balatonlelle - II. Adventi GasztroPiknik - Dél
- december 8., Badacsony - I. Adventi GasztroPiknik - Észak
- február 23., Csopak
- március 23., Köveskál

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok!

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7514269725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása