Saját Otthon Projekt

Egy hónapos státuszjelentés az új rezidenciánkról

Egy hónapos státuszjelentés az új rezidenciánkról

2018. 10. 03. Diamia8

Mostanában egyedül az Instagram-on tettem közzé bármilyen újdonságot vagy előrelépést az új otthonunkkal kapcsolatosan. Valójában emiatt a blogon a történések mindig csak kullognak az események után, mert tükörreflexes fényképezőgépen mindig hétvégén van lehetőségem fotózni és a bejegyzések is mindig hétvégén készülnek. 

Viszont már szeptember 25-én eltelt az első hónap az "új rezidenciánkon" és ideje egy státuszjelentések, mert rengeteg dologgal haladtunk előre. Ez azért semmiképpen nem jelenti azt, hogy készen vagyunk! Inkább már élhető az otthonunk és most következik a finomhangolás. 

A nappali már igazán otthonosnak tekinthető, mert van már dekor és már így is imádjuk. Ha pedig majd készítek képeket a hétvégén felszerelt lámpánkkal is, akkor majd tényleg egészet fognak alkotni. Persze itt is hiányoznak azok a finom részletek, amikhez több idő kell, amitől igazi otthonnak érezzük, ahol a személyiségünk minden mini részletben megjelenik. Ehhez azonban nem elég 1 hónap...

1honapos_statusz1.jpg

1honapos_statusz2.jpg

1honapos_statusz3.jpg

1honapos_statusz4.jpg

A legjobban annak örülök, hogy Zokni annyira szeret itt lenni! Nagyon meglepő, de a kezdeti félelme után annyira kinyílt és annyira boldog! Habár pont ezen képen nem látszik... :D

1honapos_statusz5.jpg

A növényeim is elkezdtek rengeteg új hajtást hozni, a Monstera Obligám pedig már közel jár ahhoz, hogy végre elkezdjen futni:

1honapos_statusz6.jpg

1honapos_statusz7.jpg

Végre elférnek a könyveink is a Billy könyvespolcunkon:

1honapos_statusz94.jpg

1honapos_statusz95.jpg

1honapos_statusz96.jpg

1honapos_statusz97.jpg

A TV is megkapta a maga kis szekrényét, ahol meglehetősen jól érzi magát:

1honapos_statusz99.jpg

A könyvespolccal szembe egy galériafalat tervezek, de egyenlőre még csak gyűjtögetem a képeket. Most még nagyon üres az egész:

1honapos_statusz992.jpg

Habár már 7 éve Vecsésen lakunk, azért fontosnak tartom a gyökereket. Éppen ezért vettem meg Csavlek András (1942-) Veszprém című színes linómetszetét. Szemfülesek észrevehetik, hogy a képen még nincs is a Viadukt:

1honapos_statusz991.jpg

A TV-szobába került a régi lakásunk nappalijában található világítás, amit továbbra is nagyon szeretek:

1honapos_statusz98.jpg

A gardrób is majdnem kész és már csak a tükörajtók hiányoznak, amelyek sajnos eddig még hiánycikknek bizonyultak. Folyamatosan figyelem és ha végre készleten lesz, akkor pótoljuk abban a minutumban! Az ékszertartós fiók pedig az legjobb dolog, ami a fülbevalóimmal történhetett! Végre rendezett és átlátható formában tudom tárolni őket:

1honapos_statusz8.jpg

1honapos_statusz9.jpg

1honapos_statusz91.jpg

1honapos_statusz92.jpg

1honapos_statusz93.jpg

Folyt köv. jövő hónapban és lassan érik egy ilyen volt, ilyen lett poszt is! ;-)

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2514271407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása