Saját Otthon Projekt

Klasszikus skandináv otthon kék falakkal

Klasszikus skandináv otthon kék falakkal

2018. 11. 01. Diamia8

Mostanában teljesen belebolondultam a sötétkék falakba, mert ez már a második lakás, ahol ilyen színben pompáznak és bemutattam a blogon. Lehet, hogy bátrabbnak kellett volna lennem és valami hasonlót választani magunknak is az egyik szobába...

Mindenesetre ebben a 94 négyzetméteres, svéd otthonban is roppant mód elegánsan hat, amelyet még tovább fokoz a bársoly, az arany és az egész lakásra jellemző minőségi alapanyagok. Minden részlete tökéletesen kidolgozott és ezáltal tökéletesen is passzol egymáshoz.

A csillogást pedig remekül ellensúlyozza a hálószoba ajtaja, ami vissza lett csiszolva és igazán rusztikus hatású. A konyha gyönyörű, de picit már akár unalmasan is hatna ezekkel a frontokkal, ha a virágmintás tapéta nem bolondítaná meg az összhatást.

Szerintem az egész lakás roppant ütős lett és szívesen laknám... Ti is?

romantisch-blauw-.jpg

romantisch-blauw-2-1440x961.jpg

romantisch-blauw-3-1440x961.jpg

romantisch-blauw-7.jpg

romantisch-blauw-9.jpg

romantisch-blauw-10-1440x961.jpg

romantisch-blauw-11.jpg

romantisch-blauw-15.jpg

romantisch-blauw-22.jpg

romantisch-blauw-18.jpg

romantisch-blauw-16-1440x961.jpg

romantisch-blauw-17-1440x961.jpg

 Forrás: roomed.nl

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1814338189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása