Saját Otthon Projekt

Kis karácsonyi hangulat nálunk

Kis karácsonyi hangulat nálunk

2018. 11. 26. Diamia8

A karácsony az az időszak, ami nálunk már októberben kezdődik. Szeretjük a fényeket, a dekorációt és az ünnepi várakozást. Éppen ezért kezdjük olyan korán, hogy minél tovább tartson.

Idén azonban kezdetben a költözés és az azzal járó munkálatok miatt jóval kevesebb energiám maradt a dekorációra. Végül azért behoztam a lemaradást, de azért most valahogy nem vittem túlzásba és jóval kevesebb lett a dekoráció. 

Beszerzés terén is visszafogtam magam és idén inkább csak igazi üvegdíszekbe fektettem. Ezek közül nekem azok a kedvenceim, amelyek olyanok, mintha cukorkával lennének töltve, de van rénszarvasos és még 2 darab világítós is. :D

karacsonyi_hangulat_1.jpg

karacsonyi_hangulat1_1.jpg

karacsonyi_hangulat2_1.jpg

karacsonyi_hangulat3_1.jpg

karacsonyi_hangulat4_1.jpg

karacsonyi_hangulat91_1.jpg

karacsonyi_hangulat9_1.jpg

karacsonyi_hangulat6_1.jpg

karacsonyi_hangulat7_1.jpg

karacsonyi_hangulat8_1.jpg

Nálatok is alakul már a dekoráció?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2614379936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása