Saját Otthon Projekt

Egyszerre rusztikus és modern horvát nyaraló

Egyszerre rusztikus és modern horvát nyaraló

2019. 01. 12. Diamia8

Tél közepén a legjobb elfoglaltság álmodozni és tervezgeti a nyaralást. Nálunk maga a pihenés kötelezően vízpari, mert a kislányom és én is igazi vízicsibék vagyunk, legszívesebben ki sem jövünk a vízből.

Unalmas téli estéken pedig szívesen dobom fel magam álmodozással és ebből kifolyólag szívesen nézelődök a különféle online foglalási oldalakon vagy az utazási irodák kínálatában. 

Most azonban egy olyan horvát nyaralót mutatok, amelyet egy külföldi lakberendezési oldalon láttam meg, de rögtön megnéztem a foglalási oldalon is, mert ott sokkal több kép van fent. 

Egyébként maga a szálláshely 4 hálószobás, de minden egyes hálószoba külön fürdőszobával felszerelt. Az autentikus és rusztikus külső pedig hipermodern és igazán dizájnos belsőt takar. Természetesen vízimádóként engem legjobban az úszómedence varázsolt el a zárt és intim kerti részben. Tegye fel a kezét, aki szívesen nyaralna itt! ;-)

no0-1.jpg

no27.jpg

no00-1.jpg

no1.jpg

no3-1.jpg

no10-1.jpg

no11-1.jpg

no14-1.jpg

no020.jpg

no15-1.jpg

no20.jpg

no21.jpg

no19.jpg

no23.jpg

no24.jpg

no026.jpg

no25.jpg

174248731.jpg

A foglalási oldal linkjét itt éritek el: www.booking.com/hotel/hr/four-bedroom-holiday-home-in-golas.hu

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2314523608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása