Saját Otthon Projekt

Fesd át megunt karácsonyfa díszeid!

Fesd át megunt karácsonyfa díszeid!

2019. 11. 30. Diamia8

Még tavaly megálmodtam, hogy az öreg, ezüst színű karácsonyfadíszeinket megpróbálom átfesteni. Azonban a felújítással és költözéssel járó feszített munkatempó decemberre totál kimerített és ráadásul a munkám is rengeteg kihívás elé állított az év végére. Ebből kifolyólag az alkotás jó ideig háttérbe szorult nálam.

Idén azonban ismét elkapott az alkotási láz és az idén a díszek már nem úszhatták meg festegetést. Mivel a krétafesték nagyon bevált a székeken, így ilyen menta és rózsaszín alapot kaptak a gömbök. Aztán kipróbáltam rajtuk a krétafesték filceimet is, mert random angol nyelvű karácsonyi témájú feliratokat vagy karácsonnyal kapcsolatos mintát pingáltam rájuk pikk-pakk.

karacsonyfadisz_festes01.jpg

karacsonyfadisz_festes04-animation.gif

karacsonyfadisz_festes02.jpg

Hozzávalók:

  • régi karácsonyfa díszek
  • krétafesték
  • krétafesték filcek
  • ecset
  • pálca, amire feltűzzük a díszeket festéskor

karacsonyfadisz_festes11.jpg

Elkészítésük:

Szúrjuk a gömböket a pálcákra. Szépen fessük le először 1 rétegben:

karacsonyfadisz_festes12.jpg

karacsonyfadisz_festes13.jpg

Szerencsére a krétafestéket nem kell alapozni és két rétegben is tökéletesen fedte a gömböket. 

Száradás után pedig megálmodtam, hogy mit festek rájuk a krétafesték filctollakkal. Előrajzolás nélkül, rögtön a gömbökre festettem a kitalált mintát. A manós lett végül a kedvencem. Ugye, hogy nem bonyolult?

karacsonyfadisz_festes03.jpg

karacsonyfadisz_festes04.jpg

karacsonyfadisz_festes10.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1215306672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ételizésítő 2019.12.02. 17:07:47

Valamint frissítsd fel láthatóan meg kopott nyelv tudásod.
Tanuld meg hogy vannak például össze tett szavak valamint vessző használati szabályok is a magyar nyelvben. Azt is meg tanulhatod hogy a random szónak van magyar meg felelője is.
süti beállítások módosítása