Saját Otthon Projekt

Őszi hangulat a nappalinkban

Őszi hangulat a nappalinkban

2020. 09. 13. Diamia8

Már jó pár hete éreztem, hogy változásra van szükségem. Meguntam a nyári dekorációt, amin már hónapok óta nem variáltam semmit. Most azonban, hogy több időt töltünk bent, elérkezett az idő a frissítésre.

oszi_dekor_a_nappaliban02.jpg

Legelőször is elpakoltam a nyári dekoráció kellékeit. Szépen be is dobozoltam mindet, hogy jövőre egyszerűen elő tudjam keresni azokat, amelyeket majd esetleg ki szeretnék pakolni. Miután pedig lecsupaszítottam mindent, először a képeket válogattam ki és helyeztem el vagy a komódon, vagy a komód feletti képtartón. 

Ezután pedig a nád következett, amit még a héten szedtem és jól meg is vagdosta a kezem. Viszont kár lett volna otthagyni, mert pont úgy mutat a legújabb vázámban, ahogy eredetileg is elképzeltem. 

oszi_dekor_a_nappaliban03.jpg

Alapvetően most visszafogottabb dekorációra vágytam, amely sok natúr árnyalatot tartalmaz és a fekete szín adja meg hozzá a kontrasztot. Ezért válogattam természetes anyagokból a kiegészítőket és a díszpárnahuzatok között is csak kettő lett színes. 

A hagyományos őszi dekorációt pedig egy szem dísztök prezentálja, egy terrakotta kaspó tetején. Igaz, ez sem narancssárga, hanem fehér alapon picit zöld. 

A teraszról bemenekítettem a tél elől a rattan lámpánk, amely jól illeszkedik a natúr stílushoz. Most igazán jól érzem magam a nappaliban, mert nyugalmat áraszt. Pedig nem történt óriási változtatás és mégis mennyire más így a hangulat! Nektek tetszik?

oszi_dekor_a_nappaliban01.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban04.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban05.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban06.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban07.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban08.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban09.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban10.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban12.jpg

oszi_dekor_a_nappaliban11.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8916199812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása