Saját Otthon Projekt

Isten hozott, Te dán csoda!

Isten hozott, Te dán csoda!

2016. 10. 30. Schulz Veronika

Hetek óta tartó előkészületek zajlanak a munkahelyem földszinti részén, ezzel kapcsolatban korábban csak találgattunk, hogy vajon, milyen boltot fognak nyitni.

A hatalmas üvegek fóliázását is megkezdték, de konkrétumokat nem tudtunk.

Ma pedig, ahogy barangoltam a facebook-on, véletlenül belebotlottam a 2016. december 1-jére tervezett eseménybe. Ekkor tudatosult bennem, hogy a nagyszerű és méltán népszerű, dán ID Design bútorboltot köszönthetjük köreinkben.

Régóta nézegetem már az oldalukat, szemezek a különböző konyhai kiegészítőkkel. Mivel nem nevezném egy olcsó, -vagy akár középkategóriás árú boltnak sem- így, valószínűleg  ez a későbbiekben is így fog maradni.

Azt azért nem garantálom, hogy egyszer-egyszer nem kerül valami szépség a kosaramba, mindenesetre bármikor bemehetek és nézegethetem ezeket a gyönyörű darabokat.

Kollekciójukban visszaköszön a letisztult, nem giccses, dán design, pontosan ez volt az, ami korábban engem is megfogott.

Az esemény apropójából úgy gondoltam, megosztom Veletek a kedvenc konyhai kiegészítőimet, hátha Ti is találtok valamit, ami kedvetekre való. :)

Baráti összejövetelt tartasz otthon, kis harapnivalóval és természetesen az elmaradhatatlan "borovicskával". Szerintem nagyon stílusos ez az üvegkancsó, szilikon alátéttel, csodájára fognak járni. Ráadásul, most akciós áron vásárolhatjuk meg:

tn2_rsfba2xt29-nevtelen

El sem tudom mondani, mióta nézegetem ezt a füstös hatású üvegtálat. Ő most szintén akciós, féláron kapható, de még így is azt gondolom, marad a nézegetés :D

tn2_cegrim5eus-o6mxl2debj-simplicity-tal

Nem az volt a szándékom, hogy kifejezetten az akciós termékeket mutassam meg Nektek, de mit lehet tenni, ha egyszer pont ezek a kedvenceim.. :D

Imádom ezeket az üvegeket, erre viszont nem veszek mérget, hogy egyet nem szerzek meg magamnak. ;)

tn2_wl9f41doco-945026_uveg-1969-fekete_szurke_feher

Az oldalon megtalálható étkészletek porcelánból, vagy kerámiából készülnek, a minimalista stílus abszolút visszaköszön itt is, színeikben viszont követik az éppen aktuális trendeket:

Mint például ez az abszolút stílusos és végtelenül egyszerű formájú bortartó. Bármikor örömmel venném, ha beköltözne szerény kis hajlékomba :D

tn2_c94m2r2k3a-img_0407

Szinte látom magam előtt: Dia oda és vissza lesz ettől a "Dala" lovas táltól és tányértól. :D

tn2_cgjii47l5h-1715037

tn2_c7k8j88wn3-1715035

A "Ka" kollekció abszolút belopta magát a szívembe:

tn2_si862lug8n-tn2_yvdcbyh1xy-cottage

tn2_gl9kqgbyyz-co-deszert1

tn2_n3nf42ls8u-co-tea

Mit szóltok, ehhez a gyönyörű salátás tálhoz?

tn2_j39qkuqr8u-salatas-tal-feherHozzá illő evőeszközzel, természetesen:

tn2_vr2y4hyipc-saklatas-keszlet

Ez a fa tál pedig egyszerűen zseniális szerintem:

tn2_w9f4coztzv-tn2_gtu1wlf8bj-tal_fakereg_41x41cmNagy kedvenc ez a szürke/ bézs színű tányéralátét, teljesen odavagyok ezért a pasztellszínű szépségért:

tn2_c0td95zpkc-20089225

Végül, de nem utolsó sorban: imádom! Mosómedvés konyharuha!!! Hát nem übercuki? :D

tn2_i6s9xt4azf-20106304

Tudom, tudom. Némely kiegészítőnek elég borsos az ára, de gondoljatok arra, közeleg a karácsony, lehet, hogy valaki a környezetetekben nagyon boldog lenne, ha valamelyik fantasztikus konyhai kiegészítővel lepnétek meg.

Vásárlásra fel, érdemes körülnézni! :)

Nektek melyik a kedvencetek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5612574087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása