Saját Otthon Projekt

Az iroda, ahol bárki szívesen dolgozna

Az iroda, ahol bárki szívesen dolgozna

2016. 12. 08. Diamia8

Ha igazán színt akarok vallani, akkor a "rendes" munkám igencsak messze esik a kreativitástól és lakberendezéstől. Irodám azonban van és hát egyszer már közel kerültünk a felújításhoz, aminek eredményeként igazán menő irodában csücsülhettünk volna a kollégákkal. 

A feltételes mód azonban nem véletlen, mert sajnos a projekt eddig még nem valósult meg. Pedig már a látványterveket is láttam... :-(

Így pont azért, hogy picit kárpótoljam magamat, ma egy budapesti informatikai cég vadiúj és igazán trendi irodájába látogatunk el a Hannus Tamás vezette Reklektik csapatának jóvoltával.

Az iroda egy budapesti informatikai cégnek, a Cheppersnek készült, de kijelenthetem, hogy a Reklektik csapata néhány hét alatt megvalósította álmaim irodáját.

Maga a cég tavaly már felújítatta az összesen 500 négyzetméteres helyiség felét a tervezőkkel, de mivel egy év alatt kinőtte a 250 nm-t, így most a másik felét kellett átalakítani.

A megrendelő a csapattól kiemelten kérte, hogy legyenek kialakítva nagyobb tárgyalóhelyiségek, mert az eddigieket kinőtték már. Szerettek volna a tágas terek mellett szeparált helyiségeket is, hogy a kreatív munka zavartalanul tudjon folyni. 

A szűk három hónapig tartó felújítás alatt nyolc csapat munkáját kellett összehangolni, hogy minden határidőre a helyére kerüljön. Mindehhez két kilométer elektromos vezeték, három kilométer UTP kábel, 120 új lámpatest, 300 négyzetméter parketta, 100 liter festék került felhasználásra. 

Véleményem szerint minden befektetett munka megérte, mert létrejött egy olyan inspiráló munkakörnyezet, amire én mindig is vágytam... 

cheppers20093

_dsc7680

_dsc7655

_dsc7653

_dsc7622

_dsc7607

_dsc7587

_dsc7580jpg

_dsc7574

cheppers20170

cheppers20154

cheppers20119

Ti milyen helyen dolgoztok? Inspirál Titeket a munkakörnyezet vagy inkább lehangol?

Képek forrásai a Reklektik engedélyével innen származnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9612574147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása