Saját Otthon Projekt

5 egyszerű tipp, hogyan dekoráld őszi kellékekkel a konyhádat

5 egyszerű tipp, hogyan dekoráld őszi kellékekkel a konyhádat

2017. 09. 29. Schulz Veronika

Minden évszakban változnak a trendek a divatban, az ételekben éppúgy, mint a lakásdekorálásban. Ezt a részt természetesen nem szándékozom átvenni Diától, biztosíthatlak Benneteket arról, hogy ezt a területet meghagyom neki, ebben ő a profi. 

A napokban viszont egyre többször gondoltam arra, hogy valamilyen formában én is szeretnék belecsempészni a lakásba egy kis őszi hangulatot, emiatt elkezdtem olyan dolgok után kutatni a neten, amihez nem kell kézügyesség, nem túl bonyolult véghez vinni, ám mégis, őszi hangulatot kölcsönöz a konyhának. Nem kell túl bonyolult dolgokra gondolni, a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb hozzávalókra gondoltam, úgymint, falevél, dió, tök, vagy akár séta közben könnyen beszerezhető toboz. Ezekből hoztam Nektek egy kis válogatást, Ti melyikre szavaznátok legszívesebben? 

Az első számú kedvencem, amelyet könnyen mi magunk is elkészíthetünk, tobozból:

bb054e4e0f2ac7e9ae86ccb5efa17c6f--ceramic-pitcher-the-pitcher.jpg

A tök az ősz abszolút kedvenc termése, lépten-nyomon belebotlunk ebben az időszakban mindenhol. Kis kézügyességgel akár át is festhetjük, nekem fehéren például nagyon tetszik:

letoltes.jpg

Egy kellemes őszi séta alkalmával leveleket gyűjtöttél? Csodálatos megoldás ezeknek felhasználására és igazi őszi hangulat járja át a lakás különböző pontjait:

fall-home-tour-22.jpg

autumn_blog_2014_3.jpg

Használjunk őszi terméseket az ebédlőasztal dekoráláshoz:

6a0115703fdafe970b013488b70b75970c-800wi.jpg

934fc397d3c232df4096882a87a5b7b4.jpg

A bogyós növények hihetetlenül jól mutatnak az őszi dekoráció főszereplőjeként:

wfci7529eb0db93a6a.jpg

hagebutten8.jpg

Még agyalok, hogy melyik kiegészítőből készítsek dekorációt, nem született még meg a végleges döntés. Nektek melyik tetszik a legjobban? Ti mivel szoktátok dekorálni a konyhátokat? Van bevált tippetek?

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok!

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5312911683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása