Saját Otthon Projekt

Felkerült a fenyőgirland az ajtófélfára

Felkerült a fenyőgirland az ajtófélfára

2018. 11. 23. Diamia8

Nem is tudom megmondani, hogy mióta vágyakoztam arra, hogy legyen fenyőgirlandom. Ezt azonban a régi otthonunkban nem nagyon tudtam volna elképzelni, mert nem nagyon volt helye, ahol érvényesülhetett volna.

Mostani otthonunkban azonban a TV-szoba ajtaja fölötti rész kiváló helyszínt biztosít a terveimnek, így be is szereztem egy jó hosszú darabot a projektnek. Hetek óta rejtegettem és kerülgettem, de most szombaton akcióba lendültem és pikk-pakk felszereltem.

Díszítéshez pedig a tavalyi alkotásainkat és egyéb régi díszeket használtam fel. Jövőre szerintem kap egy kis fényt is, hogy este is gyönyörködhessünk benne!

karacsony_girland1.jpg

karacsony_girland2.jpg

karacsony_girland3.jpg

karacsony_girland.jpg

Felrakáshoz pedig a Kicsiházas Kata szuper ötletét használtam fel én is. Mégpedig szombat reggel beszabadultam egy villanyszerelési kütyüket árusító boltba és beszereztem a tappancsokat és a gyorskötőzőket. 

Utána már csak ragasztottam és kötöztem. A módszer csillagos ötösre vizsgázott nálam is! 

karacsony_girland4.jpg

karacsony_girland5.jpg

Nálatok van girland?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5614379800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása