Saját Otthon Projekt

Egy irigylésre méltóan felújított, rusztikus kőház Mallorcán

Egy irigylésre méltóan felújított, rusztikus kőház Mallorcán

2019. 02. 14. Diamia8

Úgy érzem, hogy nagyon vágyom már egy kis kikapcsolódásra és pihenésre, mert mostanában elég sok olyan nyaralón akad meg szemem, ahova el tudnám magam képzelni egy jó kis Aperol (na jó, akár több pohár) társaságában.

Márpedig mai nyaralónkban szívesen töltenék el egy hetet, mert tulajdonosai a messzi Skandináviából a felújítást a saját szellemiségük és a helyi gyökerek tökéletes keverékével képzelték el. A végeremény pedig magáért beszél, mert valóban egyszerre lett rusztikus, mediterrán és mégis hűvösen minimalista, mert mindenhol átjárja a házat a skandináv stílus természetes vonulata és alkot egy tökéletes egységet.

A legtutibb, hogy a nagy terasz mellett még egy nagy medence is található a szálláshelyen, tehát akár az egész napot el lehet a partján tölteni vagy az fedett terasz alatt szunyókálva. Ki tartana most rögtön velem?

deaia6.jpg

deaia4.jpg

deia1.jpg

deia2.jpg

deia7.jpg

deaia5.jpg

deia9.jpg

deia8.jpg

 deia3.jpg

 A képek forrását itt találjátok: style-files.com/2018/04/25

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5714618404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása