Saját Otthon Projekt

Karácsonyi csomagolási ötletek a blogról

Karácsonyi csomagolási ötletek a blogról

2019. 12. 11. Diamia8

Lassan itt az ideje a karácsonyi ajándékok becsomagolásának és ezért inspirációként összegyűjtöttem pár kedvenc változatomat a blogról. 

Számomra ugyanis a csomagolás kiemelt fontosságú, mert mindig az ajándék részét képezi. Szerintem ezzel fejezzük ki az ajándékozottnak, hogy mennyire fontos nekünk.

#1 - Tavaly az Edinas Paper Everydays-es fehérarany masnikat  használtam fel, hogy egyszerűen feldobjam a kis dobozkákat. Mellé pedig egy szép betűtípussal írt Boldog karácsony felirat került.

Az eredeti bejegyzésem itt érhetitek el.

csomagolas_arany_papirmasnival_1.jpg

#2 - A matricák és a nátron papír mindig kiemelt szerepet játszott nálam karácsonykor. Ez nem volt másképpen 2016-ban sem, de ez a módszer Zokni miatt is különösen kedvenc.

Ezt a bejegyzést pedig erre a linkre kattintva érhetitek el.

csomagolas5_600x370.jpg

#3 - A japán legyezős módszer is sokszor visszaköszönt már, mert egyszerűen lehet vele a megszokottól eltérő hatást elérni. Kattints ide, ha érdekel az elkészítése!

lidl_karacsonyi_csomagolas3_1.jpg

#4 - Az saját készítésű ajándéktasak a legjobb megoldás, ha túlságosan is szabálytalan alakú ajándékot szeretnék becsomagolni. Két bejegyzést is írtam már róluk. Itt és itt érhetitek el ezeket.

lidl_karacsonyi_csomagolas5_1.jpg

pap_rt_ska1.jpg

#5 - Egyszerű dobozokat is felhasználhatunk, ha apróbb díszekkel feldobjuk őket. Itt érhető el a bejegyzés.

lidl_karacsonyi_csomagolas9_1.jpg

#6 - Mókásabb lesz a végeredmény, ha legyezőkkel dobjuk fel a csomagolást. 

lidl_karacsonyi_csomagolas_1.jpg

Remélem, hogy hasznosak voltak az ötletek! Ha idén lesz kedvem időben becsomagolni az ajándékokat, akkor tutira felkerülnek a blogra. Szurkoltok?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1515306652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása