Saját Otthon Projekt

Mégsem mumus a festés?

Mégsem mumus a festés?

2015. 07. 16. Diamia8

Éveken keresztül úgy gondoltam, hogy én nem értek a festéshez és sosem sikerül, ha mégis ráveszem magam. Most azonban rá kellett jönnöm, hogy igenis tudok festeni és igenis szép dolgokat alkotok.

Ha pedig végigtekintek az eddigi munkásságomon, akkor elönt az egészséges büszkeség! Kíváncsiak vagytok, hogy eddig miket készítettem? 

Ha igen, akkor tartsatok velem és nézzétek végig a lenti listát! Az elkészítésüknek a leírását pedig a képre kattintva találjátok.

1. Ragasztópisztoly és akril festék segítségével lefestettem pár befőttes üveget, amik egy évig a konyhám díszei voltak:

IMG_6931

 2. A fenti képen is látható óra a második volt a kezem közül kikerült óráknak, de erre vagyok a legbüszkébb! Szerintem nem is látszik, hogy nem nem boltban vásároltuk:

IMG_4601

3. Az első órám picit kezdetlegesebb volt és picit túl sok volt a szín benne, de azért szerettem. Ráadásul egyik órámnál sem használtam sablont, mindkettőt szabad kézzel rajzoltam:

IMG_3822

4. Az első találkozás az ecsettel az előszobai falikép volt, amit szintén szabad kézzel rajzoltam fel. Ebben azért a Férjem is segített, mert kedvet kapott a festegetéshez /Fotó: Molnár Melinda/:

_DSC0037

5. Ki kellett próbálnom a textilfestést is, mert olyan könnyűnek látszott. Azért bevallhatom, hogy ez a technika picit nekem macerás volt, mert nehéz volt eltalálni a festék sűrűségét. Ha nagyon híg volt, akkor elfolyt a textilen és ha pedig sűrű, akkor nehéz volt kenni. 

Legelső próbálkozásomat őszinte öröm követte a kislányom részéről:

IMG_4439-600x450

6. A nappaliba is festettem egy párnát:

IMG_5224-450x600

7. A kaspók átfestése is már szinte mániaként tűnik fel évről-évre nálam. Legalább hétféle változatot tudnék mutatni, de inkább csak ezt az egyet emelem ki:

3

7. A retró asztalka leginkább a Férjem érdeme. Viszont annyira kedvencünk, hogy nem lehetett kihagyni a felsorolásból:

IMG_6470-600x455

8. A levelek megregulázására is ki kellett valamit találni és végül egy fekete tárolót festettem. A színválasztás igazi oka, hogy a fekete mindenhez megy:

IMG_4031-450x600

9. A csipeszeket is egyesével alkottam, mindegyik különböző mintájú és színű. Ezzel csíptetjük fel a konyhai fényképtartóra a különféle képeinket:

IMG_5740

Remélem, hogy tetszett a válogatás és esetleg Te is kedvet kaptál a festegetéshez!

A sorozat többi részeit itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5212573231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása